
Per la seua banda, un dels portaveus de la plataforma de la Terra Alta, Jordi Lluch, va instar la gent de la Ribera d’Ebre a què s’informin dels projectes eòlics que estan a punt d’arribar a la seua comarca. «La gent dels pobles de la Ribera d’Ebre s’ha de preparar, perquè els seus projectes també són una barbaritat», va advertir Lluch abans d’animar-los a informar-se dels projectes a través dels seus ajuntaments, però també a mobilitzar-se i a coordinar-se amb les plataformes. «Aixecarem el territori», va anunciar Loras, que també va demanar la dimissió o el cessament del conseller d’Indústria per les seues declaracions contràries als postulats proteccionistes.
La coordinadora vol tenir veu i vot
La nova Coordinadora de Plataformes en Defensa del Territori contra la Massificació Eòlica va valorar molt positivament el compromís del conseller primer, Josep Bargalló, en favor d’una normativa eòlica. Amb tot, el portaveu Jordi Curto va reclamar que les plataformes tinguin veu i vot en el procés de regulació, i que s’apliqui una moratòria per evitar l’arribada de nous projectes. D’altra banda, el portaveu de Salvem la Mar de l’Ebre, Ramon Cruelles, va reclamar que es fixi d’una vegada la data i un calendari per celebrar la consulta popular sobre el parc eòlic marí, tal com va aprovar l’Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita al desembre. A més, Cruelles va lamentar la poca informació d’una visita recent de l’alcalde, Miquel Alonso, a Madrid.
El Punt (08-03-06)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.