3 d’abril del 2006

FAQ eòlic a Caseres.net

El web Caseres.net ha abordat d'una forma molt original la trobada amb la premsa que Agrupació Energies Renovables Terra Alta (Aerta) va fer dijous passat a Tortosa. No s'ha dit gaire, però en realitat la trobada va ser un dinar al restaurant Julivert de la zona de Mig Camí... a mig camí, curiosament, dels parcs eòlics del Coll de l'Alba. Durant el dinar, els periodistes vam poder aclarir alguns dubtes tècnics sobre els projectes eòlics i la línia d'evacuació amb tres membres de la direcció tècnica d'Aerta, Francesc Roig, Victor Cusí i Beatriz Pérez-Portabella. La majoria de periodistes vam optar per fer un tractament típicament informatiu de la trobada, focalitzant les nostres notícies en les dificultats amb què s'està trobant Aerta a l'hora de negociar el traçat de la línia d'evacuació amb l'Ajuntament de Riba-roja d'Ebre. Com dèiem, el company de Caseres.net va preferir tractar les diferents informacions com si fos un recull de les preguntes més freqüents (FAQ) sobre el tema eòlic a la Terra Alta. Una manera molt entenedora i directa de facilitar la informació, sobretot quan Caseres.net és conscient que la gent podria trobar les dades amb un tractament més tradicional als diferents mitjans de comunicació que vam participar en el dinar de treball amb Aerta. Podeu llegir el FAQ eòlic de Caseres.net clicant aquí mateix.
Per cert, que durant el dinar al restaurant Julivert se'ns va servir el vi Llàgrimes de Tardor, un excel·lent DO Terra Alta de la cooperativa de Bot. Un fet que no estava preparat, com van remarcar els directors tècnics d'Aerta i el seu actual responsable de comunicació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta