4 d’abril del 2006

Minut a minut de l'entrevista en directe a l'alcalde Joan Sabaté, a Ràdio Ebre

12.56-Acaba l'entrevista a l'alcalde de Tortosa, Joan Sabaté, que ha emès en directe Ràdio Ebre, i que LA MARFANTA us ha comentat minut a minut.
12.55-El velòdrom de Tortosa. S'han de fer millores a les instal·lacions esportives. Si el velòdrom s'ha d'enderrocar per poder construir les noves piscines, "segurament ho farem". Sabaté recorda que es planteja una instal·lació de caràcter ciclista a la pedania de Vinallop.
12.54-Sabaté diu que en tres o quatre mesos començaran les obres de recuperació de l'antic mercat del Peix, i que una empresa també estudia la viabilitat de construir un pàrquing subterrani al centre de Tortosa.
12.53-L'alcalde garanteix que el tercer pont sobre l'Ebre es farà.
12.50-"Moltes vegades hem rebut acusacions genèriques de corrupció a l'Ajuntament, i ens han amenaçat de portar-nos als tribunals", reconeix Sabaté. "Òbviament, al final no ens van portar, perquè els veïns que volien fer-ho eren els que realment havien comès una irregularitat urbanística".
12.48-Sabaté titlla de "deplorable i lamentable" el cas de corrupció municipal i urbanística a Marbella. Però adverteix que arran del cas Marbella no es pot criminalitzar totes les persones que es dediquen a la política municipal. "Som molta gent la que tenim vocació de dedicació i de servei públic", remarca Sabaté. "Però els corruptes es mereixen que els caigui al damunt tot el pes de llei, sobretot quan es mouen diners públics", conclou.
12.47-Repetirà a les pròximes eleccions? Sabaté diu que espera presentar un bon balanç de gestió, i que hi ha moltes actuacions encetades, amb què voldria millorar el balanç de transformació de Tortosa en una ciutat del segle XXI. Deixa la seua candidatura a mans del PSC. L'alcalde també diu que acudirà a les associacions de veïns, "a fer xerrades", si les entitats el conviden.
12.45-Millora de l'accessibilitat a la ciutat. Sabaté diu que s'està avançant progressivament, però que hi ha moltes coses a fer. L'alcalde convida una ciutadana a posar-se en contacte personalment amb ell, per adaptar una vorera concreta al carrer Ramon Berenguer IV. Amb tot, Sabaté adverteix que no pot atendre totes les demandes, i insta la resta de ciutadans a posar-se en contacte amb el Servei d'Atenció al Ciutadà, quan tinguin alguna queixa, consulta o petició a realitzar a l'Ajuntament...
12.42-"Tortosa està més neta, em diu molta gent, cosa que m'alegra com a alcalde", afirma Sabaté.
12.40-Excrements de gossos al costat de la plaça de Sant Jaume de Remolins. Sabaté recorda l'increment i millora del servei de la neteja, però apel·la a canviar els hàbits dels tortosins. "És un problema extès a tots els barris de la ciutat". Sabaté anuncia una pròxima campanya de conscienciació per millorar els hàbits i evitar comportaments incívics, com l'incompliment de l'horari de baixar les escombraries.
12.38-Sabaté adverteix que l'obertura de l'avinguda Canigó, al barri de Sant Llàtzer, no és immediata i que pot tardar alguns anys, perquè depèn del desenvolupament de diferents plans parcials.
12.36-La segona pregunta també fa referència a la indisciplina viària. Sabaté assegura que es multarà els conductors que estacionin damunt de les voreres.
12.30-Acaba de començar l'entrevista que Ràdio Ebre (Cadena Ser) fa a l'alcalde de Tortosa, Joan Sabaté. La primera pregunta és sobre el control de la policia local als conductors que parlen a través del telèfon mòbil. L'alcalde demana més conscienciació ciutadana i garanteix que es faran més controls.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta