29 d’abril del 2006

Presenten la nova imatge de l'Ajuntament de Tortosa a l'estand d'Expoebre

Avui al matí, a partir de les 11.30 hores, es presenta oficialment la nova imatge corporativa de l'Ajuntament de Tortosa, concretament a l'estand informatiu que el consistori ha instal·lat al pavelló cobert de la fira multisectorial Expoebre. La nova imatge de l'Ajuntament té el lema "Tortosa Somriu" com a element principal, i es donarà a conèixer a través d'una campanya publicitària que té dos xiquets i una xiqueta com a protagonistes, així com quatre persones més (una noia immigrant, un home adult, un jove i una senyora gran). A més, l'estand de l'Ajuntament també inclou plafons amb informació sobre les obres del pla integral del nucli antic (Pincat), la nova campanya de neteja (Nett), l'increment i millora de la plantilla de la policia local, la Festa del Renaixement o la situació de les obres dels grans equipaments que està construint Tortosa (com el nou pavelló del futur recinte firal Remolins o el Centre Cultural l'Escorxador).

1 comentari:

  1. Esta molt bé aixó de disenyar noves imatges corporatives...Pero la millor imatge corporativa que ens podria donar l'Ajuntament fora la eficàcia...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta