29 d’abril del 2006

Vázquez Figueroa destapa la corrupció eòlica, aquesta tarda a la Ràpita

La plataforma Salvem la Mar de l’Ebre organitza aquesta tarda, a partir de les sis de la tarda i al saló d’actes de l’Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita, una conferència a càrrec de l'escriptor, inventor i crític eòlic Alberto Vázquez Figueroa. De fet, Vázquez Figueroa ja va visitar la veïna ciutat de Vinaròs, l'any 2005, per fer una crida a la població a manifestar-se contra un parc eòlic marí similar al que es vol instal·lar ara davant les costes del Delta de l’Ebre. L’objectiu de la plataforma és informar a la població de la Ràpita, i per extensió a totes les Terres de l’Ebre, de les conseqüències negatives que podria comportar la massificació eòlica al territori. I en el cas del parc eòlic marí, amb afectacions perjudicials per a sectors vitals com són la pesca, el turisme i l’ecologia d’un dels paratges de més valor a Europa, el delta de l'Ebre.
....
Nota a peu de pàgina: Vázquez Figueroa va fer pedagogia contra el transvasament de l'Ebre amb la seua novel·la "Todos somos culpables", en què advertia d'un possible atemptat terrorista contra el transvasament. La seua empresa per fer plantes dessaladores tenia projectes en comú amb el Ministeri de Medi Ambient, i creiem que Vázquez Figueroa va rebre pressions per modificar i suavitzar l'eix argumental d'aquella novel·la d'intriga i política-ficció internacional.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta