16 de maig del 2006

Es revelen les primeres incògnites a l’Ebre

El primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Roquetes i vicepresident de l’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre (Idece), Miquel Castelló, podria ser el nou delegat de la Generalitat a les Terres de l’Ebre. L’expulsió d’ERC del govern va provocar que ahir finalment es consumés la dimissió esperada de Lluís Salvadó. A partir d’ara, Castelló passarà a ocupar el despatx del Palau Abària, i substituirà el membre d’ERC que més va fer-li costat durant la passada crisi de l’Idece. El seu nomenament es podria formalitzar durant el consell executiu d’avui, i Castelló es convertiria en el quart delegat de la Generalitat a l’Ebre en els últims sis anys, després dels convergents Francesc Sancho i Mercè Miralles, i del republicà Lluís Salvadó.
Pel camí s’haurien esvaït totes les opcions de l’exalcalde de Flix i actual director dels serveis territorials de Cultura, Antoni Sabaté. També havia sonat en les últimes hores el nom de la pedagoga Pepín Beltran, directora de l’Institut Municipal d’Activitats Culturals i Turístiques (IMACT) de Tortosa, que finalment podria convertir-se en la nova directora dels serveis territorials d’Educació. Per la seua banda, també es coneixen ja el possible director dels serveis territorials de Benestar i Família, el regidor ampostí Gabriel Perles; el coordinador territorial d’Esports, el també ampostí Pere Montanyana, i el responsable per coordinar l’àrea de Joventut, el moranovenc Francesc Sanahuja. L’alcaldessa d’Ulldecona, Núria Ventura, podria ser la responsable de l’oficina de l’Institut Català de les Dones.

El Punt (16-05-06)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta