4 de maig del 2006

Telecinco cancel·la la sèrie en què treballava el tortosí Andreu Castro

La cadena privada Telecinco ha anunciat que ja ha decidit cancel·lar la sèrie Tirando a dar, en què intervenia l'actor tortosí Andreu Castro. La sèrie, que substituïa l'exitosa Siete Vidas, ja no s'emetrà el 14 de maig, ja que el share que va assolir diumenge passat (11%) no era el que els executius de Telecinco s'esperaven... Als fórums sobre televisió que hi ha a internet comenten que la sèrie no era gaire bona (confessem que no l'hem arribat a veure mai), i que intentava ser graciosa però no ho aconseguia. Però la realitat és que Telecinco, amb una graella cada vegada més farcida amb una programació més tòxica que els vessaments incontrolats de purins, torna a cancel·lar una sèrie que, com a mínim, tenia un bon planter d'actors (com ja va passar amb Vientos de agua). Com a mínim, diuen que a l'estiu emetran els episodis que ja tenien enregistrats. També afirmen que potser recuperen la sèrie més endavant, quan hagin polit una mica els guions. Algú s'ho creu?

Per si no torna, a Freak-EBRE! teniu un vídeo amb la capçalera de la sèrie.
Llegiu
la notícia anterior sobre Andreu Castro i "Tirando a dar"

2 comentaris:

  1. vaja amb la promoció que n'havia fet La Veu de l'Ebre, que semblava que fossin el seu manager :)

    ResponElimina
  2. Amb tot el respecte cap als nostres companys: La Veu de l'Ebre va limitar-se a reproduir la notícia que nosaltres havíem publicat a La Marfanta.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta