23 de juny del 2006

La revista Ràpita convoca el XIX Premi de Narrativa Sebastià Juan Arbó

Les bases de la XIX edició del Premi de Narrativa Sebastià Juan Arbó ja han estat publicades a la revista Ràpita de juny. La principal particularitat de les bases és que el termini de presentació d’originals serà el 30 de setembre, i no fins al juliol com en les edicions anteriors.
En concret, optaran al premi (2.000 euros de dotació) totes les novel·les originals inèdites en català que no hagin estat mai premiades en altres concursos, ni autors o autores que hagin guanyat alguna convocatòria anterior. Les obres han de tenir una extensió mínima de 120 fulls DIN A4, mecanografiats a doble espai, escrits per una sola cara i adequadament enquadernats. De fet, els originals hauran de ser presentats en 5 còpies sense cap identificació de l’autor, sinó que s’han de presentar amb un pseudònim i títol, acompanyats de la plica, on sí han de constar el nom, cognoms, telèfon i adreça de l’autor o autora. Columna Edicions serà l’encarregada d’editar l’obra guardonada, després de la signatura prèvia del contracte corresponent amb l’autor, sempre i quant el jurat adjudiqui el premi i no sigui declarat desert. És el que va passar l’any passat, perquè cap obra assolia la qualitat mínima per ser publicada. En aquest cas, el veredicte del jurat es donarà a conèixer al desembre. Les obres aspirants al 19è Premi de Narrativa Sebastià Juan Arbó s’han de presentar a la seu de la Revista Ràpita, al Casal Cultural el Maset, al carrer Perot lo Cantador s/n (43540-St. Carles de la Ràpita-Tarragona), indicant que l’obra concorre a l’esmentada convocatòria, abans del 30 de setembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta