29 de juny del 2006

L'Ametlla de Mar pressiona la Generalitat perquè la futura autovia passi per l'antic vial de Mas Plater

L'Ametlla de Mar ha reclamat al secretari general de Mobilitat del Departament de Política Territorial i Obres Públiques, Manel Nadal, que inclogui al pla d'infraestructures de la Generalitat la proposta de desdoblar la carretera N-340 per l'antiga carretera que travessa el Mas Plater. El regidor d'Urbanisme, Joan Pere Gómez, i el primer tinent d'alcalde, Jordi Gaseni, es van desplaçar a Barcelona després de comprovar que el govern català encara preveu la proposta inicial de desdoblar l'N-340 pel traçat actual. «No entenem per què encara ens posen la nova autovia per baix, quan hi ha un pacte entre tots els partits polítics i els consells comarcals del territori a favor del desdoblament de l'N-340 per l'antiga carretera», va remarcar Gómez. «Vam recordar al director general de Mobilitat que hem de fer força a Madrid perquè la carretera es desdobli per dalt», hi va afegir. Una proposta amb un traçat que connectaria el tram del Perelló amb la via ràpida que s'està executant al municipi de Vandellòs-l'Hospitalet de l'Infant i que, al mateix temps, permetria convertir l'actual traçat de l'N-340 en una avinguda comercial que milloraria la mobilitat del nucli urbà de l'Ametlla de Mar amb totes les urbanitzacions i les platges del terme municipal.
Actuació al port
D'altra banda, Ports de la Generalitat executarà durant els pròxims dies la pavimentació asfàltica de la carretera que va des de la platja de l'Alguer fins al port pesquer. A més, al setembre s'iniciaran les obres d'un nou varador. Així ho va anunciar l'alcalde de l'Ametlla de Mar, Andreu Martí, després d'assistir a l'última reunió del consell de govern de Ports, en què també va aconseguir més aliats contra el parc eòlic marí.

El Punt (29-Juny-2006)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta