29 de juny del 2006

Santacatalina sortirà per la porta gran i serà substituïda per Vandellòs

La representant territorial de l'Institut Català de les Dones, Lola Santacatalina, no sortirà per la porta del darrera del Palau Abària. Ho vam dir l'altre dia i creiem sincerament que algú ens va malinterpretar. Només era una llicència periodística amb què volíem dir que els càrrecs d'ERC van sent substituïts de mica en mica i sense fer gaire soroll... Assumim les crítiques esportivament i no ens importa rectificar. La nostra intenció amb La Marfanta no és donar informació esbiaixada, sinó simplement donar la nostra visió dels fets. Sabem que els polítics que un dia ens trucaran per felicitar-nos, l'endemà ens poden fer arribar una queixa excessiva, pujada de to o impertinent. Però totes les opinions són lliures, i per això a La Marfanta es poden deixar comentaris, sense cap tipus de limitació.
D'altra banda, Santacatalina no serà substituïda per l'alcaldessa d'Ulldecona, sinó per la també socialista Rosa Maria Vandellòs.

6 comentaris:

  1. No hi ha res com manar i ser maco. Diuen que a al metge/turístic Monclús li han guardat "por su cara bonita" la consulta i l'horari al cap del Temple. Conseqüència: només hi han dos metges que visiten per la tarde i pel matí ja no hi caben.

    ResponElimina
  2. Por si las moscas: La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que puguin deixar lliurament els lectors del bloc; i molt menys, dels comentaris anònims.

    ResponElimina
  3. Comentaris com el primer, emparat en l’anonimat, no més es poden fer per dues supòsits: A) mala fe, rancúnia i poca feina. B) ignorància. Per si fos el segon cas vull aclarir que fins el dia 30 de juny he treballat als serveis territorials de Comerç i Turisme de les Terres de l’Ebre com a Director. Respecte a la plaça de metge de família que abans ocupava, la qual vaig guanyar per oposició, estava en situació de “Serveis Especials” a que fa referència l’article 64 de la Llei 55/2003, de 16 de desembre, de l’Estatut Marc del personal estatuari dels serveis de salut.
    La situació legal de “Serveis Especials” suposa: tenir dret a reserva de la plaça de destinació, al còmput del temps a efectes d’antiguitat i de carrera professional si és el cas, i quan finalitzi la causa que la va determinar poder reincorporar-se a la mateixa plaça.

    ResponElimina
  4. Millor dit, impossible. Gràcies, senyor Monclús, per la seua participació.

    ResponElimina
  5. Potser està ben explicat, però el que no explica el vullserhotot d'ERC és quins caps va haver de xafar i quines amistats va perdre per tal d'accedir a la plaça que ara té.
    Que tots ens coneixem en aquest poble!

    ResponElimina
  6. Com tinc menys feina que un director de turisme de les TTEE, m'he molestat per fer un cop d'ull a l’article 64 de la Llei 55/2003, de 16 de desembre, de l’Estatut Marc del personal estatuari dels serveis de salut i mira per on no hi diu res de l'horari i el torn. He anat més enllà; a l'art.88 del deret legislatiu 1/1997 de 31 d'octubre del text refòs sobre la funció pública de Cat. i tamppoc diu res respecte a l'horari i el torn. I finalment m'he n'he anat a Espanya, a l'art 29 de la llei de medidas para la reforma de la funció pública i tampoc diu res de l'horari i el toen. Finalment, desesperat he fet cas dels rumors que pul·lulen per la comunitat sanitària de les TTEE: El coordinador ensarregat d'habilitar els horaris i els torns del cap del Temple és un càrrec de CIU que vol estar bé amb tothom per si de cas. I com a prova ha permés que el metge´monclús torni a l'horari i al torn que ell ha demanat i que li va millor. Resultat: 2 metges a la tarde i 7 al matí. Això és la realitat. Ah, i per cert "només" s'escriu tot junt; massa feina i poca lletra.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta