17 de juny del 2006

Satisfacció a l’Aldea per la decisió de Foment d’impulsar el projecte de la variant

L’alcalde espera que les obres puguin començar el primer trimestre del 2007

El Ministeri de Foment va anunciar ahir que s’ha obert el procés per contractar l’assistència tècnica necessària per a la redacció del projecte de la variant de l’Aldea de la carretera N-340. Foment ha previst un pressupost de 695.611 euros per obrir el concurs públic d’un projecte que ha d’evitar el pas dels vehicles per l’interior del nucli urbà de l’Aldea, que fa anys que reclama la construcció d’una variant. L’alcalde, Dani Andreu, va dir que les obres podrien començar la primavera del 2007.

«És una notícia excel·lent per a l’Aldea, perquè la construcció d’una variant de la carretera N-340 és una reivindicació que ja dura més d’una generació», va valorar ahir l’alcalde de l’Aldea, Dani Andreu (ERC). L’alcalde va afirmar que la variant servirà per resoldre un problema «molt lamentable», ja que el pas de l’N-340 per dins del nucli urbà és un punt negre per a l’Aldea, que en realitat també afecta les comunicacions i la logística de les poblacions de la part esquerra del Delta. En aquesta línia, Andreu va destacar la gestió de l’anterior delegat de la Generalitat, Lluís Salvadó, que a través del consens viari va aconseguir «deslligar» la construcció de la variant de l’Aldea del debat sobre el traçat de la futura autovia de l’interior, que és un projecte a mitjà termini. «Per contra, la variant de l’Aldea era una obra que no podia esperar més», va afegir-hi.
Andreu va concretar que si el Ministeri de Foment és capaç de complir el calendari previst les obres de la variant de l’Aldea podrien començar durant el primer trimestre del 2007. Foment preveu construir fins a onze estructures en diferents punts de la variant, que tindrà set metres d’amplada i es dibuixarà entre els punts quilomètrics 1.083 i 1.090 de l’actual N-340. «Quan la variant ja estigui acabada, la nostra intenció és poder convertir la carretera actual en una gran avinguda comercial, més agradable per a la gent i que trenqui aquesta imatge de poblat de l’oest americà que ha tingut l’Aldea», va afirmar l’alcalde.

El Punt (17-Juny-2006)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta