29 de juny del 2006

Tres blocs de tres joves periodistes ebrencs

En els últims dies he descobert els blocs de tres joves periodistes ebrencs. El primer es diu La Portada, i està gestionat pel tortosí Javier Buera, estudiant de Periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). El bloc de Buera, escrit en castellà (no als primers posts), es va renovant cada quinze dies o cada mes, i sembla que s'està especialitzant en l'anàlisi de l'actualitat internacional. L'altre bloc es diu Mar de l'Ebre, i és una proposta de la jesusenca Marta Grau, que també estudia Periodisme a la UAB. Per cert, que la meua amiga Marta enllaça La Marfanta al seu bloc, i per això no la renyaré per haver-me copiat alguna coseta... A més, gràcies a Mar de l'Ebre he descobert el tercer dels blocs, de l'ampostí Ruben Garcia, que té el curiós anagrama /2uben com a capçalera.

6 comentaris:

  1. hola Gustau, soc Marta, només volia comentar-te que tenim els blogs perque hi ha una assignatura de primer que ens obliga a tenir-ne un. I que sento haver agafat algunes de les teves noticies, però es que havia d'aprovar i no tenia temps per posar a redactarme res!!! Lo que passa quan ho deixes tot per al final!!!!!! Be que M@r de l'Ebre de moment no existeix, perque ja s'ha acabat el curs i que si mes endavant tinc temps de crear alguna cosa "com deu mana" tornare a posar-li un link a la MARFANTA, ja que al menys m'ha servit per anar seguint l'actualitat de les Terres de L'Ebre dia rere dia des de Barcelona

    Gràcies!!!

    ResponElimina
  2. ehem, un anagrama és una altra cosa. per exemple, Sergio Dalma, que no es diu així, va agafar este pseudònim perquè son pare és d'un poble que es diu Maldà. lo del Ruben és un joc visual. ;)

    ResponElimina
  3. Anònim, tens raó, però només en part... Sergio Dalma és un anagrama, però això de Ruben també. Un anagrama és la transformació d'un mot pel canvi en alguna de les seues lletres. Evidentment, és un joc visual, però a través d'un anagrama.

    ResponElimina
  4. jejeje, haurà de baixar Màrius Serra del cel per a aclarir-mos-ho... :)

    ResponElimina
  5. Jo vaig estar a la presentació del seu darrer llibre "Farsa" al mes de març i Marius Serra estava allí present en "cuerpo y alma"

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta