29 de juliol del 2006

Tortosa cantarà dimarts per sortir a la tele

El karaoke és una forma de cantar seguint la lletra d'una cançó impresa sobre una pantalla. Etimològicament, karaoke prové de la paraula japonesa Kara, que vol dir "buit", i d'oke, una contracció japonesa de la paraula anglesa orchestra, "orquestra". Això vol dir que el cantant no necessita una orquestra per cantar. I això provoca que tothom pense que sap cantar...
El programa de TV3 Cantamania, que recorre durant l'estiu les ciutats de Catalunya buscant els millors cantants de karaoke, arribarà el proper dimarts, dia 1 d’agost, a Tortosa. El programa, presentat pels cantants Alex i Roser, s'enregistrarà a partir de les set del vespre al passeig central del parc Teodor Gonzàlez. Les persones interessades a participar poden inscriure’s el mateix dimarts al passeig central del parc municipal, a partir de les cinc de la tarda, o bé trucant al telèfon 902 21 60 60. Un jurat, format per tres ciutadans de Tortosa, escolliran d’entre tots els participants, el millor intèrpret en català, el millor intèrpret en castellà, el millor intèrpret en altres llengües i la millor lletra inventada o adaptada al català. Els millors de cada categoria s’enfrontaran als guanyadors d’altres poblacions en una gala setmanal que es fa en directe. Al passeig central del parc Teodor Gonzàlez s’instal·laran unes 200 cadires per a les persones que vulguin assistir com a públic al programa, i així encoratjar i animar els participants. Serà el naixement d'un nou Víctor? Sortirà d'aquí el concert estel·lar de les pròximes festes de la Cinta? Tot això no ho sabem, però sí us podem dir que La Marfanta ho viurà des de dins...

7 comentaris:

  1. Aquest és un programa pèssim. Si has vist lo que emeten per TV3 podria dir-se que estan més temps presentant el jurat que donant el protagonisme als concursants. Només s'escolta una cançó sencera, la que canta a trossos la gent de Tortosa. De la resta, trossets mínims. És cert que hi ha gent que canta prou malament però, això és el karaoke. La veritat és que s'ho van muntar millor els del Canal 9 quan feien aquell que es deia "Canta, canta" -crec que es deia així-.

    ResponElimina
  2. Lamentablement la programació de TV a l'estiu és molt dolenta (no és que durant la resta de l'any sigui millor). TV3 s'està lluïnt especialment, amb aquest programa cutre de karaoke (més del mateix), amb repeticions de sèries pròpies i alienes, i la pretemporada del Barça (sobretot), de l'Espanyol i del Nàstic. Per no parlar dels Telenotícies i dels informatius del 3/24 (on més d'un 25% del temps el dediquen als esports). Fa temps que pel matí m'he passat als informatius de Telecinco perquè donen més informació i miro una mica els de TVC per saber què passa al país.

    ResponElimina
  3. que cantin jotes, jejeje!!!

    ResponElimina
  4. Pos jo no se si m'atreviré a cantar el meu classic...."Gavilan o paloma" del Pablo Abraira.
    Ja m'ho han dit que vagi ... com son tots tan dolents!
    ;-)
    Si m'animeu .... ;-D

    ResponElimina
  5. Visca la cultura de l'espectacle mediocre!!!!, "Pan y circo" per als ciutadans de Tortosa, memtre la realitat l'amaguem sota una gran manta.

    ResponElimina
  6. UNA COSA NO TREU L´ALTRA...que a Tortosa hi hagi problemes que solucionar no t´ho negaré, però què té a veure amb que vingui un programa de TV3 a fer passar una bona estona a la gent????aixo ja és criticar per criticar...i aixi no avancem...

    ResponElimina
  7. I saps quan l'emeten? m'agradaria poder-ho vore (visc fora de Tortosa i no vaig poder anar a vore-ho en directe) Crec que pot ser divertit, no? I gràcies per tota la informació que ens fas arribar als tortosins "expatriats"!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta