29 de juliol del 2006

Tortosa In The Ghetto

17 comentaris:

  1. És curios que les persones més íntegres, sensibles i qualificades que coneixo vegin l'animalada que suposa este enderrocament.
    Al contrari que les soques de polítics que estan a favor.
    Tortosa no es mereix la destrucció de patrimoni al que la sotmeten els que tenen poder per decidir però no tenen la cultura necessària per fer-ho.
    Estem sota les mans d'uns aravinguts sense criteri.
    Penós!
    Vergonyós!
    I pudent!

    ResponElimina
  2. qui canta aquest "cover"??? boníssim!!!

    ResponElimina
  3. Però als polítics no els escolleix el poble en unes eleccions municipals???? i no dieu que hi estan tots d'acord amb aquest projecte d'expropiació i enderrocament???.... doncs no hi veig el problema. Feu una candidatura a les municipals i intenteu parar l'enderrocament de les cases de davant de la catedral.
    Ah!!!! que potser no us votarà pràcticament ningú!!!!... doncs és lo que hi ha.
    Una abraçada als conservacionistes de tot allò que tingui color o faci olor a antic.

    ResponElimina
  4. jo continuo pensant que el seu principal argument és totalment fals: això que la catedral es veure millor. La catedral va ser construïda per veure la seva bellesa (o com li vulgueu dir) entrant per aquells carrers, no per que es veigués des de l'altra banda del riu.
    A més, si tenim en compte que es tracta d'un conjunt històric, encara fa més mal.

    ResponElimina
  5. Dedicat a Cinto.
    No se si entens aixó de la democracia burgesa. Un clubs de poder fa que uns partits d gent mediocr face unes llites que els ignorants voten.
    Passada esta votació s'obren quatre anys de "anchs es Castilla" i aqui el poble ni existeix mes que com dada estadística.
    L'ajuntament anterior va financiar un estudi de tot el cas antic. Estudi que ha desaparegut perque no convenia.
    I va a lo "nuevomundo" destruir i construir sense miraments. A les ordres dels especuladors.
    Com la central eòlica del Coll de l'Alba feta a la Mola Porquera,, si, i al Mas de Cuello, ara Mas Pegueroles, lo propietari de la major part dels terrenys de la Central. Uns terrenys comprats de darrera hora i amb la cobertura de l a Caixa,
    En el camp de golf surt un altre nom conegut Cardús. Que vinclat a l'empresa i a l'ajuntament, està fent d'intermediari en el desenvolupament del projecte,
    Projecte que te clar , després de la bajanada de les aigue residuals, regar amb els pous que hi han o faran.
    I tranquils, sinó pot ser un camp de golf sera....una mena de Marina d'Or.
    Ja ha arribat la salvatgeria constructors dels Llevant a les nostres terres.....
    Hem d'aguantar que ens facen correr a la seua beta?

    ResponElimina
  6. Heu demanat permis per utilitzar les imatges de les persones que surten al reportatge? perquè dóna a entendre que estem a favor del que dieu, i el del jersei groc -qui subscriu- no pensa com vosaltres. Una mica d'ètica periodística per favor, que la gent que surt estava treballant, i no fent reivindicacions absurdes.

    ResponElimina
  7. Ostres tu, com files de prim. Jo entenc perfectament que això és un video per expressar l'opinió del seu autor. No surt en cap moment ningú fent cap declaració a favor o en contra de l'enderrocament de les Cases del Riu.

    ResponElimina
  8. Juan Carlos Alemany, gràcies per escriure'ns el teu aclariment.
    Crec que queda perfectament clar que estaves treballant, però has de pensar que jo també. L'opinió expressada amb el vídeo és la meua. I si cada vegada que utilitzem unes imatges, els periodistes o els mitjans haguéssim de preguntar individualment permís a la gent de les empreses o les institucions que ens convoquen, no acabaríem mai. A més, crec que els treballadors de Copisa sortiu tots d'esquena, a l'igual que la companya que és la càmera de Canal Català Ebre, i per tant no se us reconeix directament. En qualsevol cas, disculpa'm si t'ha molestat aparèxier al vídeo.
    Una salutació ben cordial,
    Gustau Moreno.

    ResponElimina
  9. Moltes gràcies per la info, Manel!
    qué bó el "príncipe"...

    ResponElimina
  10. ei, sense complexes lo tio.!!! ha ha ha !

    ResponElimina
  11. Si us ha agradat el "cover" d'El Príncipe Gitano, intenteu trobar la versió que va fer El Pescaílla de "La chica de Ipanema". És encara molt millor!

    ResponElimina
  12. Simplement tant a Manel Zaera com a Gustau Moreno dir-vos que si la opinió es la dels que fant la noticia, perque en els vostres pàgines principals dels blocs respectius no teniu la suficient "valentia" de posar les vostres fotos. Que us amagueu d'alguna cosa? o es millor posar fotos de gent que no te res a veure en vosaltres, ni de bon tros.

    ResponElimina
  13. Primer Juan Carlos, jo no sóc periodista. Segons, jo no poso fotos on es veu la cara de persones, almenys no en primer pla o quedant clar que són l'objectiu de la foto. Tercer, la valentia no consisteix a posar-se la foto al bloc. Me la posaré si vull. Pots mirar a Flickr i segurament em veuràs en alguna foto.

    Crec que opinant amb nom i cognoms, en un bloc i en diaris, i a més tenint les meves dades a mà, no em pots dir covard. Jo tampoc no et veig la cara ni sé si realment ets tu, i estic parlant amb tu.

    Ostres tu, em rebenta que hi hagi "machitos" per aquests món plantejante reptes tan virils com els de posar la teva foto al teu bloc. Eic, a veure si evolucionem!

    Per cert, que jo a tu no crec que t'hagi tret en cap foto. Però, és que potser no te'n tregui cap perquè si t'ho prens així en la barca esta no penso anar.

    ResponElimina
  14. Juan Carlos, a mi no em fa cap falta posar la foto perquè la majoria de la gent que visita La Marfanta ja sap qui sóc. Jo no m'amago de res, perquè no m'he d'amagar de ningú: per això puc opinar i dir què penso en realitat de l'enderrocament d'aquestes cases.
    I te torno a dir que en tot moment se't veu d'esquena, i que ningú que ara et vegi pel carrer et podrà dir que surts en un vídeo a internet.
    Una salutació ben cordial.

    ResponElimina
  15. Un aplaudiment per als dos. Caray els dos personatges de dos blocs diferents en quasi les mateixes noticies s'han picat. Pos bueno, aqui acabo els missatges, com sou de les persones que sempre volen tindre la raó, pos vale, teniu raó, AMEN.

    La raó .....

    Adeu

    ResponElimina
  16. Eic, si compares bé veuràs com les entrades al bloc de Gustau i al meu no són les mateixes, tot i que n'hi ha que coincideixen. Això passa amb tots els diaris del dia i en general en qualsevol web que parli d'una temàtica semblant.

    I no és voler tenir la raó, sinó opinar del meu punt de vista i del teu. Si no vols dialogar i discrepar és cosa teua. Per cert, que picar-se, lo que se diu picar-se, només veig una persona que ho hagi fet.

    Però, millor deixar-ho, que no arribarem enlloc. Fes-te un bloc!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta