2 de juliol del 2006

Ulldecona organitza la Partyscona'06

L'Ajuntament d'Ulldecona ja ha fet públiques les dates de la Partyscona'06, que enguany es farà els dies 15 i 16 de juliol a la Casa de Cultura. Les inscripcions es poden fer a l'oficina de turisme i a l'ajuntament, amb un preu d'inscripció molt assequible, «de només un euro», segons va indicar el regidor Jaume Antich. «Enguany ens hem plantejat implicar més gent jove, i per això hem contactat amb els alumnes de l'institut», va explicar. Antich va detallar que l'Ajuntament cedirà les infraestructures per celebrar la Partyscona'06, ja que facilitarà la Casa de Cultura i la connexió a Internet d'alta velocitat. De fet, la Partyscona arriba enguany a la tercera edició, fruit de l'interès d'un grup d'internautes que volien avaluar la implantació de les noves tecnologies a Ulldecona i la possibilitat de crear una xarxa per connectar-se sense fils. «És una proposta que continua damunt de la taula», va dir l'alcaldessa d'Ulldecona, Núria Ventura, que va remarcar els problemes de cobertura d'ADSL que encara tenen en alguns punts del terme municipal. «Ara volem solucionar els problemes de cobertura que hi ha als barris de Sant Joan del Pas i Els Valentins, a través d'un conveni amb Telefónica, que instal·larà dues noves antenes», segons va anunciar. «Però ens quedarà per resoldre la cobertura d'ADSL als barris del Castell i a Les Ventalles, cosa que segons la companyia podríem solucionar a través de Sant Rafel del Riu i de Freginals», va afegir Ventura.
D'altra banda, l'alcaldessa d'Ulldecona va recordar que el municipi té diferents punts d'accés públic a Internet al punt d'informació juvenil i a la biblioteca, i que també s'instal·laran dos o tres ordinadors més quan estiga fet el nou casal.

notícia inclosa al reportatge UNA INTERNET MÉS SOCIAL
El Punt (2-Juliol-2006)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta