5 d’agost del 2006

CiU volia que Imma Juan anés al Parlament

Fonts periodístiques del Camp de Tarragona ens havien assegurat fa uns dies que CiU tenia previst que l'exalcaldessa de Deltebre, Imma Juan, ocupés un bon lloc de sortida en la llista de CiU per Tarragona, i així garantir que pugués arribar al Parlament. Però, segons avança aquesta setmana La Veu de l'Ebre, això no serà així. Finalment, l'alcaldessa de Valls, Dolors Batalla, ocuparà el tercer lloc de la llista, per darrera de Joan Miquel Nadal i Carles Sala. El primer ebrenc a la llista seria l'alcalde de l'Ampolla, Francesc Sancho, que durant l'última legislatura ja ha estat diputat. Cauria de la llista i marxaria del Parlament l'alcalde d'Amposta, Joan Maria Roig, que si no hi ha sorpreses d'última hora també deixarà l'alcaldia al maig del 2007 (o potser abans, qui sap...). En canvi, al número sis ens trobaríem l'alcalde d'Arnes i president del Consell Comarcal de la Terra Alta, Xavier Pallarès, que les últimes eleccions ja va estar a punt de marxar a Barcelona, per ocupar alguna secretaria general, si CiU aconseguia mantenir-se a la Generalitat. En principi, Pallarès també tenia previst no repetir com a candidat de CiU a l'alcaldia d'Arnes.
Finalment, es confirma que el tortosí Ferran Bel renuncia a participar en la llista del Parlament, per concentrar-se totalment a organitzar el seu assalt a l'alcaldia. Però alguns analistes ja han interpretat que la configuració final de la llista de CiU està feta a la seua mida, amb un cert aire renovador i debilitant el poder del Montsià dins de la federació. La realitat és que Bel s'ha vist més còmode amb Sancho i Pallarès que amb algun alcalde de la Ribera d'Ebre, que ha molestat el tortosí amb algunes de les últimes polèmiques...

6 comentaris:

  1. Pobreta! que es dediqui a fer truites de baldana.Com la llangonissa d'Arnes no hi ha res! Oi Pallarés

    ResponElimina
  2. L'alcalde de la Ribera d'Ebre que ha molestat amb les seves polèmiques és Joan Manel Sabanza de Móra la Nova.Les anteriors eleccions anava de número sis i les anteriors havia estat diputat dos cops.Que curta és la vida política d'aquesta classe d'alcaldecaciquillos que prefereixen defensar els interessos d'empreses energètiques ,tot malvenent el que es patrimoni dels ebrencs,abans que defensar el seu territori de les agressions exteriors.

    ResponElimina
  3. Esta llista de ciu pinta bé, ja era hora.

    ResponElimina
  4. Almenys són gent que porten anys en política,no com el Monclús d'ERC

    ResponElimina
  5. m'agradaria pensar que, efectivament, és curta, però aix...

    ResponElimina
  6. Pallarés:pal de paller de la ignomínia terraltina.El silenci vergonyant de la massificació eòlica a canvi de diners.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta