25 d’agost del 2006

La Cinta 2006 recupera el cicle Músiques del Món

El cicle Músiques del Món, organitzat per la promotora Túbal Espectacles i l’Ajuntament de Tortosa, comptarà enguany amb un cartell d’excepció amb grups com Sabor de Gràcia, que aportaran la seva rumba catalana; l’argelià Akim el Sikameya, que aproparà a la música aràbica amb la fusió entre la guitarra flamenca, el do del cajón i el violí oriental i finalment, el grup de música flok La Volée d’Castors, del Quebec (Canadà) amb un so vigorós a ritme de violí, acordions, guitarres, mandolina, baix, piano i percussions. "Són grups per ballar i per descobrir sons i músiques que es basen en la tradició però sense renunciar a la modernitat", va afirmar Artur Gaya, representant de Túbal Espectacles.
El cicle Músiques del Món tindrà lloc els dies 5,6 i 7 de setembre, dintre de les festes de la Cinta , a la plaça del Carrilet. Tots els concerts són gratuïts. Però les Músiques del Món van lligades també a un altre espectacle de Túbal: Torna el Carrilet, que des de la mateixa plaça del Carrilet, durant aquests tres dies i de les 17.00 a les 23.00 hores, oferirà a ciutadans i visitants un viatge en trenet per Tortosa, tot tornant al passat i descobrint en el recorregut diferents personatges i situacions a càrrec de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries. El tren circularà contínuament i el preu del recorregut-espectacle és d’un euro.

1 comentari:

  1. El que cal recuperar és la dignitat de les Festes de la Cinta!. Quina pena de programació.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta