17 d’agost del 2006

Tortosa no sap per on se va

Un turista que entri a Tortosa per l'antiga carretera de València, la plaça de l'Estadi i el carrer Tarragona no sabrà cap on ha d'anar si vol arribar al nucli antic. L'indicador que marca la direcció cap al "Barri antic" fa dies que va per terra i encara ningú l'ha retirat ni, molt menys, reparat. Tant és així, que ahir vam aprofitar aquest servei tan interessant que ens ofereix el web municipal, per comunicar als serveis tècnics les incidències detectades a la via pública. De la mateixa manera, també vam informar l'Ajuntament que el panell de direccions que hi ha davant del CAP Baix Ebre també és inservible, ja que està completament tapat per les branques i fulles d'un arbre. Un conductor que no conegui l'itinerari difícilment podrà saber cap on ha d'anar per agafar l'eix de l'Ebre (C-12), per arribar a l'oficina de BASE o a l'estadi municipal. Tant costa tornar a penjar la làmina que indica la direcció del "Barri antic" o retallar una mica la branca d'un arbre? Són qüestions aparentment insignificants, però molt emprenyadores si ets algú de fora que no coneix Tortosa. Sense anar més lluny, mon cosí va estar visitant diumenge al matí l'església del Roser de Ferreries, pensant-se que en realitat estava a la catedral...

3 comentaris:

  1. No cal que sigui un turista. Força vitges, m'he topat amb gent del territori que per necessitat li cal venir a Tortosa i en té un tip per circular (no ja en cotxe, sinó a peu mateix). Si els mateixos veïns de la ciutat manta viatges no sabem situar ja els carrers, ni el sabrem , d'aquí a la finalització del totxo en obra actual, imagineu els forasters. A més, cal afegir tots els estrangers que ja són veïns de Tortosa: Ni sabem on cau l'OTG!
    Per no parlar que a Turisme (Generalitat), no tenen planells de la ciutat per a repartir... Crec que de vegades ens deixem els calerons en coses supèrflues i ens oblidem de les veritables necessitats.

    ResponElimina
  2. El problema de Tortosa no es saber per on anar, sinó saber cap on va la ciutat. Una ciutat sense planificació no es capaç ni de senyalitzar les rutes correctament.

    ResponElimina
  3. Per cert,
    m'acaba d'arribar un missatge de l'Ajuntament que em diu que ja han podat les branques que impedien la visió del panell de direccions de davant del CAP Baix Ebre.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta