24 de setembre del 2006

El Col·legi de Periodistes de l'Ebre concedeix tres beques per a la innovació audiovisual

Joana Pardos, Joan Salvatella i Josep Antoni Moliné (Ebreimagini) han estat els guanyadors d'una de les beques convocades pel Col·legi de Periodistes de la Demarcació de les Terres de l'Ebre per fomentar la innovació en el camp audiovisual entre joves professionals, amb un import de 1.500 euros. El projecte que han presentat, amb el títol Dos punts, proposa desenvolupar unes peces documentals d'entre 7 i 10 minuts a través de les quals s'explicaran històries de fets i gent que sovint passen desapercebudes, malgrat que desenvolupen tasques necessàries per a la societat. Aquestes peces s'organitzarien en blocs de quatre, i s'emetrien una per setmana, en el marc d'un informatiu més ampli.
El jurat ha decidit concedir també dos accèssits, amb un import de 1.000 euros cadascun, a Guillem Barberà i Santi Valldepérez, amb la coordinació de Carme Queralt, per l'adaptació televisiva del llibre La cuina a les terres de l'Ebre; i a Daniel Gutiérrez Borrego, per la proposta titulada Oficis estranys.
L'objectiu de les beques és que aquestes professionals puguin realitzar un capítol pilot dels seus projectes, amb l'objecgtiu de presentar-lo a alguna televisió que puga tenir interès en la realització de tota la sèrie. El jurat ha estat format per la presidenta i el vocal del Col·legi de Periodistes de la Demarcació de les Terres de l'Ebre, Amparo Moreno i Víctor Sorribes; Joana Gilabert i Anna Mayor, membres de la Junta d'ACRE; Miquel García, cap de nous formats de TV3; Albert Curto, director de l'Arxiu Històric Comarcal de les Terres de l'Ebre; Alex Farnós, director del Museu del Montsià; Josep Antoni Collazos, responsable de l'Arxiu de Flix, i David Tormo, director del COMEBE.
En aquesta primera convocatòria han quedat desertes dues modalitats de beques, per a la creació de l'Arxiu de la Memòria Audiovisual de les Terres de l'Ebre, i pel desenvolupament del Laboratori per a la Recerca i la Innovació de la Comunicació Digital, per manca de propostes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta