15 de setembre del 2006

Nous horaris de la biblioteca Marcel·lí Domingo

La nova biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa canviarà a partir de demà, dissabte dia 16 de setembre, els horaris d’atenció al públic per tal d’adaptar-se a les necessitats escolars i laborals pròpies dels mesos d’hivern. D’aquesta manera, la biblioteca romandrà oberta els dilluns, dimecres i divendres, de les 16.30 hores a les 20.30 hores; els dimarts i dijous, de les 10 hores a les 13.30 hores i de les 16.30 hores a les 20.30 hores, i els dissabtes, de les 10.30 hores a les 13.30 hores.
La nova biblioteca, emplaçada al nucli antic, al número 6 del carrer de la Mercè, té 1.856 metres quadrats distribuïts en tres plantes. A la planta baixa s’ha habilitat la sala infantil, el servei de préstec i informació amb un taulell únic i el servei d’hemeroteca. A la primera planta s’ubicarà el fons documental (entorn a 55.000 documents, entre llibres, CDs i DVDs) i, a la segona planta, els audiovisuals, servei d’ordinadors amb connexió a internet i una sala multiusos. Un altre dels atractius del nou edifici són les restes arqueològiques andalusís que han estat recuperades i que poden observar-se a la planta baixa, a través d'un terra de vidre.
Més informació: www.biblioteca.tortosa.info

7 comentaris:

  1. per cert, vist l'horari de festes, se m'acut una pregunta: en plenes festes majors, ¿la gent s'aixeca abans de dinar per anar a la biblioteca?... ?... ?...

    ResponElimina
  2. Allò realment sorprenent és que una biblioteca com aquesta, d'una ciutat com Tortosa, no estigui oberta tot el dia. Lamentable.

    ResponElimina
  3. Anonymous,

    jo també estic d'acord que les biblioteques estiguin obertes tot el dia, matí i tarda. Jo mateix sóc bibliotecari. Però per a fer-ho, també cal ampliar el personal que hi treballa, contractar a més gent, més bibliotecaris, etc...

    ResponElimina
  4. Hola Gustau, que t'ha arribat la foto de Tortosa?

    agur.

    ResponElimina
  5. Sí, Pingu.
    T'he enviat un e-mail este matí.

    ResponElimina
  6. dONCS SI FA FALTA CONTRACTAR MÉS PERSONAL QUE SE'L CONTRACTI, PERÒ TENIM PER FI UNA BONA BIBLIOTECA I DESGRACIADAMENT CONTINUEM EN UN MAL SERVEI, A PESAR DELS TREBALLADORS.

    ResponElimina
  7. És una vergonya que no estigue oberta tots los matins.
    L´Ajuntament tindria de ficar més personal no tan sols per a n´això sinó per a que els llibres no quedessen desprotegits com ho estaven l´altre dia.
    També és una vergonya lo nom que li han posat. Crec que tenim molts més fills il·lustres a la ciutat per a tindre-li de posar Marcel·li Domingo que no és fill de Tortosa i que era un anticatalanista declarat. Això que s´ho apunte l´Ajuntament que ara ha creat la beca Marcel·lí Domingo dotada en 3000 € per a estudiar al personatge.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta