20 de setembre del 2006

Pallarès s'ha reunit amb la plataforma de la Terra Alta... i amb AERTA

La plataforma de la Terra Alta considera que el president del Consell Comarcal de la Terra Alta, Xavier Pallarès, serà un dels màxims responsables de la implantació massiva de centrals eòliques a la comarca, on també farà falta construir una línia elèctrica per evacuar la producció dels parcs. Aquesta setmana, la plataforma -amb representants del sector turístic i del sector vitivinícola, i també amb afectats per la línia d'evacuació- s'han reunit amb Pallarès, per posar-li de manifest la seua preocupació i les contradiccions entre les polítiques de foment del turisme i de desenvolupament de productes agrícoles amb la implantació "desordenada" de molins de vent, "feta poble a poble i sense una visió de conjunt". Segons la plataforma, Pallarès va admetre que la implantació eòlica s'ha fet de forma desordenada, i que les empreses eòliques han sabut aprofitar els punts febles d'alcales i ajuntaments. També diu la plataforma que Pallarès va afirmar que el Consell Comarcal no ha rebut prou informació de la globalitat dels projectes, i que només coneix per la premsa algun dels detalls de la línia elèctrica. Veieu com la premsa sí que és útil? Si no fos per la premsa, Xavier Pallarès no sabria algun dels detalls de la línia d'evacuació, perquè les vegades que s'ha reunit amb AERTA o no li han explicat o no ha estat prou atent. Amb tot, cal dir que una de les últimes vegada que s'ha reunit amb AERTA, Pallarès no ho va fer com a president del Consell Comarcal de la Terra Alta o com a alcalde d'Arnes, sinó com a president de la federació de CiU de les Terres de l'Ebre, a la seu de Tortosa. Cosa que no és bona ni dolenta, sinó simplement un fet objectiu.

1 comentari:

  1. Pallarés no et vulgos desempallegar de la massificació eòlica.A la Terra Alta i a les Terres de l'Ebre tots sabem que n'ets lo màxim responsable d'esta bojeria que hipotecarà per sempre lo futur de molts terraltíns.Com a número sis de les llistes de CIU has d'asumir la teua responsabilitat amb la massificació eòlica de la nostra comarca.Ans s'agarre un trapaler que a n'un coixo.Potser tens les butxaques netes però les mans les portes empastifades.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta