13 d’octubre del 2006

Candidats del tripartit analitzen el panorama polític en una conferència conjunta a Tivissa

La Societat Obrera de Tivissa va organitzar ahir al vespre la seua tradicional conferència amb representants de les tres formacions d'esquerres, especialment interessant tenint en compte la proximitat de les eleccions al Parlament de l'1 de novembre. Com podeu veure a la fotografia que ens han fet arribar, els encarregats de defensar la posició dels diferents partits van ser Núria Ventura (PSC), Daniel Pi (ICV) i Josep Felip Monclús (ERC). Ens han explicat que, davant de la pregunta de si pactarien amb CiU l'endemà de les eleccions, tant la candidata del PSC com el candidat d'ICV van dir que no, mentre que el candidat d'ERC va dir que caldrà comparar els programes electorals. Coses de l'equidistància, no? Per cert, ens ha sorprès que ICV enviés el seu cap de llista per Tarragona (encara que no és de les Terres de l'Ebre, tot i que ICV és la única formació d'esquerres que té un número 2 ebrenc, Jaume Forcadell). De fet, només el PSC va apostar per la seua candidata ebrenca, ja que ERC va enviar-hi Monclús, en lloc de l'ampostina Marta Cid.

7 comentaris:

  1. No entenc la posició d’ERC, potser volen pactar amb la dreta catalana?

    ResponElimina
  2. Deu ser que marta cid tenia altres coses a l'agenda? No deu ser tan fàcil que lo número 1 de cada llista ho pugue cobrir tot, no?

    ResponElimina
  3. Segons el Mas de Polònia, el programa de CiU és el mateix de les darreres eleccions... QUè caldrà comparar?

    ResponElimina
  4. és el mateix programa de govern que deia TRASVASAMENT SI ?????

    ResponElimina
  5. està clar que tots tres volem continuar a les seues poltrones a quolsevol preu. Està be clarificar podrien fer un candidatura unitaria

    ResponElimina
  6. Millors ells, que els de CIU, que ja tenen el cul quadrat desprès de 23 anys.

    ResponElimina
  7. pos no se
    tots a les escombreries
    pallussos!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta