13 d’octubre del 2006

La Festa de la Bicicleta no podrà sortir del velòdrom, però sí de l'estadi de Tortosa

La tradicional Festa de la Bicicleta de Tortosa es farà el proper 22 d'octubre, i no el proper diumenge, 15 d'octubre, com estava previst inicialment. I també és veritat, com explica avui un confidencial del setmanari La Veu de l'Ebre, que els participants no podran sortir del velòdrom, com pretenien les entitats ciclistes. Segons diuen, l'Ajuntament no vol que les bicicletes surtin del velòdrom, potser per evitar qualsevol tipus de reivindació i la revifalla de la polèmica sobre el seu enderrocament. Això sí, els participants de la Festa de la Bicicleta podran sortir del recinte de l'estadi municipal. Segons les mateixes fonts, la justificació oficial és que no volen que entrin al velòdrom per qüestions tècniques, ja que la majoria de les bicicletes que hi participaran no estan fabricades per rodar en pista. Sorprèn aquest interès sobtat pel velòdrom, quan l'Ajuntament ha permès que al velòdrom es fessin tot tipus d'actes. Però sobretot, sorprèn perquè la previsió és que l'equipament ciclista anirà a terra, no? Els ciutadans haurien de poder acomiadar-se del velòdrom, si volen...

2 comentaris:

  1. Eps! Sembla que l'ajuntament de Tortosa s'hagi convertint en "La zona muerta" i, per efectes d'una "Invasió", els nostres polítics, en especial l'equip de govern, ala velodromística, hagi estat transmutat, transmigrat, transfugat o com a minim transportat pels efectes "merveillés" del planeta Potax, al punt de convertir-los en uns quants "4.400" més.

    ResponElimina
  2. Lahosa i Sabaté han perdut definitivament la vergonya. Això ja sembla el PCUS. No es pot tocar ni parlar de segons quina cosa. Ara resulta que no es pot sortir del velòdrom per "evitar polèmiques" ni tampoc que la bicicletada acabi a Jesús, perquè allí governa CiU i això no convé. Sabaté dixit.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta