13 d’octubre del 2006

Un bloc ebrenc per parlar de les eleccions

L'amic Manel Zaera ha tingut una molt bona idea. Segons ens explica avui, acaba de crear el bloc http://eleccions2006.blocat.com/, amb l'objectiu d'escriure sobre l'actualitat dels comicis de l'1 de novembre i generar-hi debat, a través dels comentaris. Com ja sabeu, si alguna cosa ens agrada del bloc de Zaera són les seues interessants incursions a l'anàlisi de l'actualitat política catalana. Amb motiu de les eleccions al Parlament, l'ampostí ha decidit impulsar un bloc específic sobre el tema que més ens entretindrà (i més ens avorrirà) durant els propers dies. Per començar, Zaera ens parla del polèmic DVD que CiU ha editat per repartir-lo debades amb els diaris del diumenge. Segons hem pogut llegir avui, se n'han fet un milió de còpies. La veritat és que ja tenim ganes de veure aquest documental, que ha estat dirigit pel responsable de la campanya de CiU, David Madí. La pel·liculeta es diu Confidencial Cat, i suposem que no haurà fet gens de gràcia a la gent del tripartit. O del que queda del tripartit...

7 comentaris:

  1. Segur que els autors no tindran por de que el personal se'l descarregui per lliure.

    ResponElimina
  2. Ja sabeu com actua CIU, a l’estil italià de Berlusconi!!!

    ResponElimina
  3. bueno, al video s'han deixat moltes coses,

    -ciu denunciant a gent de la plataforma jove per agressions
    -artur mas dient que els acords del parlament s'els passa pel forro
    -el delegat sancho de ciu fent pintades en contra d'ell i acusant a la plataforma
    -23 anys sense atrevir-se a tocar l'estatut
    -catalunya radio dient que a les manifestacions contra el transvassament havien 4 radicals
    -els del pp dient que els ebrencs erem radicals i ciu callant

    etc etc etc

    ResponElimina
  4. El que més em dol d'aquest vídeo és haver de reconèixer que tot el que es diu, absolutament tot, és veritat.

    ResponElimina
  5. KK VIDEO
    NO MIRAR!

    CiU VADE RETRO!

    Vet
    aquí dos amics que passaven per la vorera del Congrés i escoltaren que
    a dins es deia: Lladre, narcotraficant, estafador, delinqüent, etc. I
    un li diu a l'altre: Escolta que s'estan barallants els diputats. A la
    qual cosa l'altre li respon: No, estan passant llista.

    ResponElimina
  6. EL VIDEO L'HA FET DAVID MADÍ:

    A libertaddigital.com diuen això:

    Sóc un nazi català
    por José García Domínguez

    " Estaba orgulloso de serlo, lo repetía constantemente: "Sóc un nazi català" (soy un nazi catalán). Y nos lo pasó por la cara a todos los españoles que cargamos más de cuarenta años. Porque suya era la loción Floyd para después del afeitado, aquel aroma a Tiovivo 1950 que aún impregna nuestra memoria sentimental. Además, junto al proselitismo entusiasta de la obra de Hitler y Goebbels, otro sinfín de menesteres llenaría su afán de ayudar al progreso de la Humanidad. Por ejemplo, escoltado por su íntimo Jordi Pujol, se constituyó en el principal organizador y mecenas de Òmnium Cultural, la entidad más laureada, venerada y subvencionada del nacionalismo travestido de sociedad civil.

    Por fortuna para Cataluña, la herencia y el espíritu del gran patricio no se perderán en el olvido. Entre otros avales, lo garantiza la feliz designación de su nieto predilecto, David Madi, como secretario de Organización de CiU. "

    ResponElimina
  7. A qui li piqui que es rasqui..... O no? Jo ja fa anys que em poso una pomadeta...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta