16 d’octubre del 2006

La Ribera d'Ebre no és de Terres de l'Ebre, segons un mapa de Política Territorial

El portal de notícies Ribera On Line ens ofereix avui una imatge curiosa. Es tracta d'un mapa d'inversions en carreteres que ha fet el Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat. Al mapa es pot veure clarament que la comarca de la Ribera d'Ebre forma part de la demarcació Comarques Tarragonines, deixant les Terres de l'Ebre amb només la Terra Alta, el Baix Ebre i el Montsià. Com ja sabeu, a la Ribera d'Ebre apareix periòdicament el debat sobre la seua participació en el projecte de la vegueria de l'Ebre i els seus vincles socials i econòmics amb l'àrea de Reus i Tarragona. De fet, hi ha alcaldes que fins i tot proclamen públicament que preferirien marxar al Camp de Tarragona i deixar les Terres de l'Ebre de banda.

1 comentari:

  1. Un dels alcaldes que programa sempre marxar de les TTEE és el sempre polèmic i etern alcalde de Móra la Nova: J.M. Sabanza de CIU,el primer que hauria de fer el seu amiguíssim Pallarés d'Arnes es donar-li la baixa de la federació de CIU de les TTEE.El segon que hauria de fer es fotre el camp de les TTEE ,ja que no hi vol estar.Molts moranovencs ho agraïriem amb escreix.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta