11 d’octubre del 2006

Lluís Salvadó encara és el delegat, segons el Departament de Treball i Indústria

El republicà Lluís Salvadó encara és el delegat de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, segons una convocatòria de premsa enviada avui al migdia pel gabinet de comunicació del Departament de Treball i Indústria. La convocatòria fa referència a la presentació, divendres que ve, dels resultats de les ordres del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) a les Terres de l'Ebre corresponents a l'any 2006. Però el manteniment de Salvadó al càrrec (que des del maig ocupa el socialista Miquel Castelló, amb l'exdelegat d'ERC a la imatge) no és l'única errada de la convocatòria. Segons la nota, la seu de la Delegació de la Generalitat a l'Ebre es troba al carrer Jaume I de Girona, i el director del SOC, Francesc Castellana, ens presentarà els resultats de les convocatòries del SOC a les comarques gironines. L'únic encert del document és quan diu que Fermín Andrés és el director dels serveis territorials de Treball i Indústria...

3 comentaris:

  1. això és una conseqüencia de les polítiques dels partits quan entren a governar; enxufen als seu adeptes més fidels encara que siguin uns inútils integrals.

    ResponElimina
  2. Sí, com CiU, lo PSC fa passar als seus fidels amb el carnet a la boca per col·locar-los, tan si valen com si són uns inútils integrals.

    ResponElimina
  3. Per cada dia que passa mols ebrencs mon n'adonem que tota esta colla de pocavergonyes només s'en recorden de natros a l'hora de votar amb falses promeses.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta