21 d’octubre del 2006

Ràdio Tortosa retransmetrà en directe els partits del Club Deportiu Tortosa a partir de demà

El programa “Diumenges en roig-i-blanc” de Ràdio Tortosa (103.3FM) oferirà en directe els partits del CD Tortosa

A partir de demà, diumenge, l'emissora municipal, Ràdio Tortosa, retransmetrà en directe tots els partits que disputi el CD Tortosa, a través del nou programa “Diumenges en roig-i-blanc”. Les retransmissions començaran aquest proper diumenge, amb el partit que enfrontarà l’equip roig-i-blanc amb el Tàrrega a l’estadi municipal tortosí.
Tot i que aquesta serà la segona temporada en què Ràdio Tortosa ofereix en directe els partits de l’equip tortosí de la Primera Catalana, enguany el nou programa “Diumenges en roig-i-blanc” serà conduït per Jordi Pérez, Albert Masià i Marc Pelejà, des del terreny de joc, i per Carlos Martorell en el control tècnic des dels estudis. El programa s’iniciarà sempre mitja hora abans del començament del partit, i finalitzarà mitja hora després. A més, s'oferiran entrevistes amb els protagonsites del partit, informació detallada sobre l’equip contrari i dades d’interès relacionades amb el futbol i l’esport en general; i en la recta final, es farà una balanç del partit i entrevistes amb els entrenadors i jugadors. El programa “Diumenges en roig-i-blanc” és fruit de l’estreta col.laboració entre el CD Tortosa i l’emissora municipal, que es va iniciar la temporada passada, amb la voluntat de donar un servei perquè seguidors i aficionats al futbol puguin seguir les evolucions dels partits que disputa l’equip roig-i-blanc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta