10 de novembre del 2006

ERC fa comprometre l'Estat a invertir sis milions d'euros més a les Terres de l'Ebre

La diputada d'ERC al Parlament, Marta Cid, i el diputat d'ERC al Congrés dels Diputats, Pep Andreu, van anunciar ahir a Tortosa que el govern del PSOE ha acceptat algunes de les esmenes que van presentar els republicans al pressupost de l'Estat del 2007, per millorar la inversió prevista per a les Terres de l'Ebre. «Hem aconseguit una aportació de sis milions d'euros més del previst inicialment», va afirmar Cid, que va afegir-hi que les diferents partides serviran per començar algunes obres i redactar els projectes que són «estratègics i vitals» per al territori. Així, Cid va detallar que ERC ha aconseguit 1,8 milions perquè comencin les obres de la variant de l'Aldea, i dos milions d'euros més per a les variants de Gandesa i Corbera d'Ebre. Els republicans també han fet comprometre el govern de l'Estat a preveure 1,5 milions per redactar els projectes constructius de l'autovia de l'interior, i 300.000 euros més per fer una aportació al viver d'empreses de Flix. Finalment, els diputats d'ERC a Madrid van negociar una partida de 400.000 euros de l'1% cultural per al pla director de la catedral de Tortosa. Andreu va explicar que ahir va reunir-se amb responsables de la catedral.

El Punt (10-Novembre-2006)

23 comentaris:

  1. Això és anar per feina !!!!

    ResponElimina
  2. Bueno, ara per ara, la cosa funciona.
    Ara, mirem a vore si podem rebaixar los peatges de les autopistes que són dels més cars de Catalunya
    Endavant i a treballar!

    ResponElimina
  3. ja surten los alliberats (los que cobren) d'ERC.

    ResponElimina
  4. shhht...
    don't feed the troll!

    ResponElimina
  5. ja no saben que fer per aprobar els pressupostos de l'estat, ja busquen l'excusa i desprès es pasara a dir

    ESQUERRA REPUBLICANA CATALANA D'ESPANYA

    ResponElimina
  6. Collons, són 6 milions d'euros més per a casa nostra, no catalunya, no, les terres de l'ebre, i us queixeu... què farem? No aprovarem els pressupostos i perdrem 6 milions d'euros? A vegades no entenc aquesta gent que va contra tot, lo que es mou, i lo que no es mou.

    ResponElimina
  7. Són els de la ceba... Convergent (?). Com si ells no els haguessin aprovat, els pressupostos de l'estat espanyol.

    Ai, pena penita pena, quatre anys més sense teta!

    ResponElimina
  8. Lo millor de tot, és que ciu els volien aprovar tal com estaven, diguen lo que diguen, és importantíssim que comencen aquestes infraestructures, sobretot el desviament de l’Aldea, Ai si ho haguessin aconseguit ells .....

    Força Esquerra

    ResponElimina
  9. Gràcies ERC per los quartets per les variants de Gandesa i Corbera.Feu més una d?ERC que tots los de CIU de la Terra Alta.

    ResponElimina
  10. ERC portaba politica territorial? pobres PSC ...

    ResponElimina
  11. ERC, perque no canvieu l'estelada per l'espanyola als vostres actes

    ResponElimina
  12. Sembleu cecs: tenim sis milions d'euros més només a les Terres de l'Ebre i voleu el vot en contra d'erc? són els nostres diners i hem de fer que ens retornin com sigui. Espero que ERC, malgrat totes les crítiques destructives, continue aprovant els pressupostos de l'estat sempre que ens beneficien com a territori.
    Endavant, ERC!

    ResponElimina
  13. EXCUSES DE MAL PAGADORS

    VISCA CATALUNYA PERO NO LA DE ERC, estos ja han traicionat als seus votants i ara cridaran VIVA ESPAÑA

    ResponElimina
  14. LO QUE FOT ES L'HIPOCRESIA DE LO 1% PER REPARAR LES GOTELLERES DE LA CATEDRAL
    LA EX-CONSELLERA MARTA ARA DIU Q NO REPARARAN LES ESCALES PERO ALMENYS NO HI HAURAN GOTELLERES
    AIXO NO ES FER TERRITORI

    ResponElimina
  15. No entenc res..!Qué te a veure un suposat increment de dotació presupostaria per millora d'infraestructures; amb una rebaixa de les tarifes d'autopista...?

    ResponElimina
  16. Les escales ja estan previstes des de l'any passat, no?? I les gotelleres que tu dius, pos gràcies a ERC, perquè ho hauria pogut fer l'alcalde de Tortosa i no ho ha fet, no?

    I mc Calan, què dius de les autopistes? Milloraran les infraestructures viàries de casa nostra, que no ho entens? Ja sabem que a poc a poc, però les coses del món van així.

    ResponElimina
  17. Trobo perfecte que les infraestrucures; siguin del ordre que siguin ; milloren ..Pero aixó no equival a afirmar que es rebaixen els peatges de les autopistes.. Aixó es un altra guerra

    ResponElimina
  18. Ostres ... trobo que els alliberats d'ERC estan molt nerviosos no?. Que passa, que us costa assumir que fareu president de la Generalitat a un españolista del PSOE?
    Nois és lo que hi ha, res a dir, és la vostra opció... no ens atavaleu amb inversions ja pactades anteriorment, no genereu més fum per tapar les vostres vergonyes. PROU !!!

    ResponElimina
  19. Als convenients vos tindria de caure la cara de vergonya de criticar allò que vatros hau fet, voleu fer i farieu.

    ResponElimina
  20. Tan espanyolista és Montilla com Mas i Duràn, els cognoms no fan més catalanista a algú, us recordo Vidal-quadras? que els de CiU, van pactar per mantenir-se al Govern de la Generalitat, o Aznar, que els de CiU, van fer president?

    ResponElimina
  21. si si, però vatros feu a Monty president del nostre País.

    ResponElimina
  22. M'hi jugo un sopar amb la "Comedianta" que les autopistes no baixen el seus peatges!!Per moltes infraestructures i punyetes que digui...Acceptes "Comedianrta"???

    ResponElimina
  23. Lo que passa és que vostè no sap com fer-se-ho per a tastar los meus panellets!
    Pos ho sento, me dol dir-li que ja mols ham acabat.
    Ademés, segur que pedria perque en això penso igual que vostè.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta