30 de novembre del 2006

Roig proposa a l'alcaldable Manel Ferré un pacte preelectoral CiU-ERC a Amposta

L'alcalde d'Amposta, Joan Maria Roig, no té previst presentar-se a les properes eleccions municipals, però ja ha llançat la primera bomba de la campanya. Segons ha avançat avui al vespre l'edició electrònica de La Veu de l'Ebre, Roig ha donat instruccions a l'alcaldable de CiU, Manel Ferré, perquè explori la possibilitat de concòrrer a les municipals amb un pacte de govern aparaulat amb ERC, i que aquesta opció siga explicada prèviament a l’electorat. D'alguna manera, Roig proposa arribar a les eleccions amb un pacte CiU-ERC tancat, encara que està convençut que CiU pot guanyar les municipals per majoria absoluta. Segons l'Ebredigital, Roig va fer les declaracions -que formen part d'una entrevista que demà publica íntegrament La Veu de l'Ebre- el passat dijous 23 de novembre, quatre dies abans que Marta Cid anunciés que seria la candidata d’Esquerra a Amposta. En qualsevol cas, cal recordar que fa tres anys Roig va ser un dels homes forts de CiU que va apostar clarament per aconseguir un pacte nacionalista amb ERC a la Generalitat. En qualsevol cas, caldrà veure si ERC troba convenient fer públic un acord preelectoral, ja que l'estratègia podria treure'ls credibilitat i reforçar el candidat socialista, Antoni Espanya, com l'única possibilitat de canvi i renovació a l'Ajuntament d'Amposta.

10 comentaris:

  1. A lo millor Roig té, encara que no ho vulgui dir, enqüestes sota mà que li diuen que els ampostins no en tenen prou en que els soltiguen uns quants bous per a què el tornin a votar....

    ResponElimina
  2. Roig no les te totes quan proposa això.Sr Alcalde:Sant Martí és al novembre i no al maig.

    ResponElimina
  3. Lo poble te dret a saber el que vota.
    A Tortosa penso eixigir el mateix!

    ResponElimina
  4. Lo poble triem lo que volem votar, i hem de donar la confiança al partit que vota. Poden passar massa coses abans de les eleccions per parlar de pactes. I en este gest Roig demostra que no té gens clar que Ferré pugui guanyar les eleccions i governar sol.

    ResponElimina
  5. La dreta, com sempre, invocant el Front nacional, l'endogàmia que fa bo el domini dels absolutistes i el jou econòmic amb què tant els agrada junyir-nos.

    Ja ho ha dit Carod que el catalanisme s'ha de rejovenir; el sota, cavall i rei de Roig n'és bona mostra.

    ResponElimina
  6. Pos ami m'agrada saber que faran en lo meu vot.
    Que me ho expliquen!!!

    ResponElimina
  7. estan bojos, estos convergents !!!

    ResponElimina
  8. Comediant forever.
    Jo per mi que t'entrenes, sino no ho entenc.
    Petonetsssssssssss

    ResponElimina
  9. Difícilment Manel Ferré es podrà desempallagar de l'ombra de Roig. Sota aquesta ombra ha crescut, ha madurat i té la predestinació de morir. Ferré no té personalitat pròpia i Marta Cid estaria ben vista des dels dos partits.

    ResponElimina
  10. auuuuuuuuuuuu mano quin nivell!!!!!!!!!!. No se qui de tots es mes maxet...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta