24 de novembre del 2006

Salvem lo Canalet aconsegueix el suport de la junta de l'EMD de Jesús

La Plataforma Salvem lo Canalet ja té el suport institucional de l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Jesús, després de la reunió de dimecres al vespre amb tots els grups polítics de la junta veïnal. Segons una de les portaveus del col·lectiu, el ple de l'EMD aprovarà una moció unitària, amb l'objectiu d'intentar modificar el traçat de la variant de l'eix de l'Ebre (C-12) que Carreteres està estudiant, tot i l'afectació de la zona de xalets del Canalet i altres sectors limítrofs. A més, l'EMD també enviarà una carta al director general de Carreteres, Jordi Follia, perquè la Generalitat recuperi el traçat més proper a l'antic canal Xerta-Càlig, que l'Ajuntament de Tortosa havia programat en les aprovacions inicials i provisionals del nou pla d'ordenació urbana municipal (POUM).La plataforma ha obert també contactes amb els diferents grups de l'Ajuntament, alguns dels quals no havien estat informats dels canvis introduïts en el traçat durant la fase final de l'aprovació del POUM. El portaveu d'ICV, Sisco Lahosa, va confirmar que havia conegut el canvi de traçat després que Salvem lo Canalet fes públic el seu manifest de protesta. Lahosa, membre del govern de Joan Sabaté, va mostrar-se partidari de celebrar una junta de portaveus abans del ple ordinari del 4 de desembre, amb l'objectiu de valorar la situació i redactar una moció amb el consens de tots els grups municipals.

El Punt (24-Novembre-2006)

1 comentari:

  1. Es difícil de comprendre, que hi hagi grups municipals i algún membre del govern que diguin que no coneixien el canvi de traçat de la C-12 al POUM.
    Aquests senyors no van a les reunions?
    No es llegeixen les propostes?
    Suposo que a fi de mes, si passen per finestreta per cobrar.

    Sóc ebrenc d'espardenya i sabata i amb l'ajut del meu vell ordinador, intento estar informat del que passa al territori. No poden fer el mateix o s'escaldaran del esforç?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta