2 de desembre del 2006

ERC de Tortosa ja té preprograma

El candidat republicà a l'alcaldia de Tortosa, Ricard Forés, va presentar ahir el document programàtic a partir del qual ERC redactarà el seu programa electoral per les eleccions municipals. Forés va remarcar que, mentre que altres formacions polítiques encara no han designat els seus alcaldables, ERC ja ha començat a definir el seu programa electoral. El document, que proposa una Tortosa «bona per viure-hi, útil al territori i compromesa amb el país», planteja de manera realista la diversitat dels veïns de la ciutat i aposta per fomentar la convivència i la cohesió social amb l'aplicació de polítiques d'esquerra. Segons Forés, el programa d'ERC donarà prioritat a la millora de la via pública i impulsarà la construcció d'espais de relació entre ciutadans, com ara parcs infantils, passejos, llocs de trobada entre veïns i altres espais per donar sortida a inquietuds diverses, com ara locals d'assaig per a grups musicals. El candidat afirma que també cal aconseguir una bona gestió de la cosa pública a través de la cohesió social. «Hem de fer que la gent senti com una cosa seua la ciutat, des de l'Ebre fins als bancs del parc». Forés va afegir que Tortosa necessita afrontar els reptes i els projectes de futur amb el consens i la participació que ara falten, promovent els sectors econòmics locals i el creixement sostenible. El republicà va dir que vol una Tortosa de serveis que demostri la seua capitalitat i estiga compromesa amb els Països Catalans: «Tortosa està al mig d'una nació, i això ens dóna possibilitats enormes, des de tots els punts de vista».

El Punt (2-Desembre-2006)

Document adjunt: Eixos del programa municipal d'Esquerra a Tortosa
La notícia, segons el bloc de Ricard Forés

6 comentaris:

  1. Quin són los pactes que es volen fer a Tortosa????
    Jo no vull que en lo meu vot, se fasse a Sabaté alcalde!!!!!

    ResponElimina
  2. Abans has de saber el resultat del teu partit, dona, perquè si signes un pacte i Forés treu la majoria absoluta, què faràs? Í també es millor que se miren abans los programes de tots, a vore quin s'adapta millor al vostre. I tampoc saps quins resultats trauren los altres ni en qui podràs pactar en funció dels resultats... o vols que ERC face com Convergencia i Unió, que ja van agafats de la maneta de per vida? No veus que no té sentit, això que dius? A més, pots anar a la teua secció local i preguntar què pensen fer. Queda molt malament que sent militant d'erc te dediques a posar-los en dubte a través dels blogs, no els ho fas cap bé!!

    ResponElimina
  3. Repeteixo el mateix

    ResponElimina
  4. si erc fa alcalde a sabaté a Tortosa ja no entendré res de res.

    ResponElimina
  5. Si el Sr. Forés torna a fer alcalde al Sr. Sabaté que no em torni a parlar dels Països Catalans. Aviat sortirem del mapa.

    ResponElimina
  6. Ricard .... "la vida puede ser maravillosa". Siguis valent i decidit. Crec que la ciutat de Tortosa necessita d'un canvi molt urgent. Canvi de referents, canvi de polítiques i sobre tot canvi de maneres de fer i de tractar a les ciutadanes i ciutadans.
    Amb personatges com Jose Martin, Joan Sabaté i Josep Ma Franquet, aquesta ciutat no pot anra en lloc.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta