13 de desembre del 2006

Faura (PP) confirma que deixarà la vida municipal

El portaveu del PP, Antonio Faura, també va avançar que el seu grup està en desacord amb l'esborrany del pressupost, però va dir que fins ahir a la nit no tenien previst decidir el sentit del vot. Faura, que va confirmar que després de l'aprovació del pressupost té previst deixar la política municipal, va voler evitar «altres interpretacions» i va dir que no assistirà al ple per motius professionals. El regidor del PP també va afirmar que l'increment en la despesa de personal «hipotecarà» l'Ajuntament «durant els propers 10 o 15 anys», i va lamentar la reducció de la transferència municipal a l'EMD de Jesús. Faura va afirmar que la partida d'inversions està inflada per «raons electorals» i va restar credibilitat al finançament d'obres amb la venda de solars.

El Punt (13-Desembre-2006)

10 comentaris:

  1. ohhhhhhh que penaaaaaa.

    ResponElimina
  2. Quan un vaixell s'esfonsa, lo mes imtel-ligent es marxar..Et felicito! Jo; amb les circumstáncies actuals faria el mateix...

    ResponElimina
  3. i qui quedarà a tortosa pel PP?

    a vore si en una mica de sort, no poden presentar a ningú. tortosa esdevé la 1a capital de comarca sense el PP a l'ajuntament

    ResponElimina
  4. PP no existeix, ERC gairebé tampoc, ICV no se no contesto, bipartidisme?

    ResponElimina
  5. Sí, les ganes vostres, ERC sí que existeix i ara traurà el millor resultat en molt de temps, no voldria ser optimista però crec que no baixarà de 4 regidors. Força Forés l'esquerra de veritat estem en tu!!!

    ResponElimina
  6. Jo quasi prefereixo que hi hagi PP a la tortosina que que ens surti un xampinyó verinòs al mig de la sala de plenaris de l'ajuntament tipus Ciudadanos o Plataforma x Cataluña.
    A més, en el fons, estos del PP de Tortosa són tan entranyables.....

    ResponElimina
  7. Em dóna igual. No ha aportat mai res tampoc.

    ResponElimina
  8. A l'anònim de les 5.37 pm que parla de Ricard Forès. Diu que l'esquerra de veritat està amb ell. Quina és l'esquerra de veritat. La talibana? La de Terra lliure? La antidemocràtica que no fa cap assemblea local en tot l'any en un partit que s'omple de boca de ser asembleïsta. Ja n'hi ha prou de tonteria. Segui així i no teureu quatre regidors, treure un regidor, Forès. I se li demanaran explicacions polítiques per rodejar-se d'inútils.

    ResponElimina
  9. Quincaos polític a Tortosa. ERC dividits o fraccionats, IC dividits, PP desapareguts i destartalats, PSC-PSOE colzades i punyalades, IPE per lliure i dividits. Sols ens queda la CIU de Bel... Mira per on!

    ResponElimina
  10. Per cert ja se sap qui son els caps de llista de la Plataforma per Catalunya a Tortosa? A Amposta me van dir que és una persona de fora (no ampostina)

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta