12 de desembre del 2006

Problemes a la cruïlla de l'avinguda Colom

La millora del paviment a l'avinguda Colom, al barri de Ferreries, ha agreujat una situació del trànsit viari que em trobo cada dia, quan surto o entro a casa... Us parlo de la cruïlla entre la mateixa avinguda Colom i el carrer València, just davant del xamfrà de l'oficina de "la Caixa". Abans de les obres, els cotxes que s'incorporaven des del carrer València podien girar a la dreta, continuar la marxa en línia recta o bé girar a l'esquerra, per agafar el pont de l'Estat i entrar al centre de Tortosa. Però després de les obres, els operaris van pintar una línia contínua, que sí que es trenca a la cruïlla de l'avinguda Colom amb el carrer Castelló, però no a l'encreuament del carrer València. Amb la llei a la mà, els conductors ara només podrien girar a la dreta, però la gent continua fent els girs i canvis de direcció que es podien fer abans de la millora. El mateix passa amb els vehicles que vénen pel pont de l'Estat, i giren a la dreta pel carrer València. En teoria, ara ja no podrien fer aquesta maniobra, tan habitual per anar en direcció a l'estadi municipal o cap a l'institut Joaquim Bau, sense anar a pegar la volta per la rambla Catalunya. Trobo bé que hagin pintat una línia contínua en aquesta cruïlla de l'avinguda Colom, una de les més problemàtiques en hores punta; però no estaria malament que l'Ajuntament reforcés la nova situació amb una bona senyalització vertical, per evitar conflictes i sobretot possibles accidents.

5 comentaris:

  1. quin greu que hem sap. si els periodistes no haurieu de sortir de casa per vergonya, manipuladors. perquè no fas una critica al diari que treballes que després de rebre una subvencio de l'àntic govern bipartit ha canviat la seva línia ideològica? periodistes escoria de la societat

    ResponElimina
  2. Est últim anònim és un impresentable i un cobard.
    si vols dir alguna cosa, al menys dona la cara.

    ResponElimina
  3. Algo paregut ha passat a l'avinguda de la Generalitat, davant el Parc. Els vehicles que venen del Mercat, no poden girar cap el carrer Compte Bañuelos, ja que s'ha pintat la línia contínua.

    En quan a l'anònim que obre el fil, hi ha gent que es desqualifica en obrir la boca.

    ResponElimina
  4. comedianta tortosina, ja en tenim prou amb la teva de cara, jaja. i damunt defensa als periodistes manipuladors. algun dia desperta del teu somi comedianta, per cert el teu nom molt encertat jajaja

    ResponElimina
  5. Carlota de Mena "la comedianta tortosina" nascuda a Tortosa al segle XIX, era una de les artistes més cotitzades del seu moment.
    De a on no n'hi ha, no en pot rajar...no sé perquè em molesto en contestar a n'este impresentable.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta