12 de gener del 2007

El delegat fa una crida al diàleg per la nova autovia

Lluís Salvadó va remarcar que també és important que les Terres de l'Ebre puguin articular un diàleg amb el Camp de Tarragona, «un territori veí amb què cal tenir un discurs conjunt, en la mesura que siga possible». Amb tot, el delegat del govern a l'Ebre va descartar ara per ara la convocatòria d'una nova taula de diàleg, per posar d'acord els partidaris que l'autovia de l'Aragó continuï únicament pel desdoblament de l'N-420, a través de Gandesa, Móra d'Ebre i Falset; i els que reclamen que el nou corredor vagi d'Alcanyís al port dels Alfacs, a través del desdoblament de l'N-420 i de les carreteres C-43 i C-12. La tercera opció, defensada pels municipis del nord de Castelló, és que l'autovia acabi a Vinaròs, a través del desdoblament de l'N-232. Així, Salvadó va refermar que el Camp i l'Ebre han de treballar conjuntament perquè l'autovia de l'Aragó arribi al mar per Catalunya, sense marginar cap comarca. Finalment, Salvadó va afegir-hi que la Generalitat no té previst desdoblar la C-43, entre Gandesa i l'eix de l'Ebre.

El Punt (12-Gener-2007)

4 comentaris:

  1. No he entés res!!! Primer crida al diàleg, i despres nega qualsevol solucio de desdoblament...A que juga aquest senyor?

    ResponElimina
  2. ...Me lo explican porfa..???

    ResponElimina
  3. Si fa una crida...dons que cridi!

    ResponElimina
  4. hay alguien másssssss??

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta