29 de gener del 2007

La blocosfera de CiU a l'Ebre creix amb l'arribada del tortosí Enric Simó

Si en l'entrada anterior us comentava la posada en funcionament del bloc del deltebrenc Robert Bellaubí, ara us he de parlar d'una altra novetat que m'ha arribat amb poques hores de diferència. Es tracta del bloc del tortosí Enric Simó, regidor de l'Ajuntament de Tortosa des de l'any 1995. A més, Simó és vicepresident del Consell Comarcal del Baix Ebre, president d'Unió Democràtica de Catalunya (UDC) a Tortosa i membre del consell nacional. Al marge de donar-li la benvinguda a la blocosfera ebrenca, vull agrair personalment les paraules d'elogi que dedica a La Marfanta, que segons Simó "ha esdevingut l'espai blocaire referent al territori". D'altra banda, Simó centra una de les seues primeres entrades a comentar la designació de l'empresari Joan Caballol com a nou candidat d'Unió de Tortosa a les properes eleccions municipals. Una circumstància que sembla el primer pas perquè el mateix Simó deixi aviat la política municipal, per centrar-se exclusivament en les seues obligacions professionals i familiars. A tall d'anècdota, recordar-vos que la dona de Simó, Meritxell Roigé, també té un bloc.

13 comentaris:

  1. Esta be aixo dels blocs pre- electorals ya verem quants es queden despres de les municipals ni sociates,ni comvergents, ni republicans, ni peperos,ni iniciativa ni res tots son iguals.

    ResponElimina
  2. BENVINGUT ENRIC!!

    ResponElimina
  3. Enric benbingut i disfruta de tot això que val la pena.

    ResponElimina
  4. vaja, vaja Simó plega i agarra el relleu la seva dona, la dreta tortosina i les seves dinasties, sort tenim els tortosins que poc a poc anem obrint els ulls.

    ResponElimina
  5. Els relleus dintre d'Unió són envejables. Este partit al menys es pren seriosament no apoltronar-se. Simó i Caballol? .... bé la mateixa línia, suposem. El sorprenen es que surtin els acords per unanimitat i aclamació, no?

    ResponElimina
  6. Sí, anònim de les 3:17PM, plego. Plego de la política institucional després de 12 anys a l'Ajuntament de Tortosa i 8 anys al Consell Comarcal del Baix Ebre. I plego per dos motius fonamentalment:

    1er.- En política, com en gairebé tot en la vida, és bo facilitar els relleus i contruibuir, en aquest cas, a regenerar els partits. Ho crec fermament i per això dono pas a un magnífic companys.

    2on.- La meua vida professional està molt més complicada i vol molta més dedicació, fet bastant incompatible amb les exigències d'un càrrec públic. A més la meua nova vida familiar (he tingut una xiqueta) també comporta una major dedicació.

    Bé, ho explico simplement per ser transparent i clar, no com altres que sota l'anonimat es dediquen a intentar difamar i envolicar la troca.

    ResponElimina
  7. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  8. Perdona Enric si amb de ser clars parlem clars marches per donar lloc a la teva dona,i no ho critico pero lo que si dic es que tenin una xiqueta com tu dius no crec que sigue el motiu molts de politics tenen xiquetes ,xiquets,iaiaios i iaies.
    No diem mentires perque de aqui uns dies quan la teva dona surtige a una lista tindriem que cambiar el arguments perque suposo que ella s´estima tant a la xiqueta com tu.
    Per cert es molt maca.

    ResponElimina
  9. enric soc l'anonim de les 3:17, primer que tot vull felicitar-te a tu i a la teva dona per la nena que coincideixo es molt maca, però aixó no treu el que he dit, que marxes tu i deixis el lloc a ella, es creure que la política es dinastica, perdona però es així.

    ResponElimina
  10. Sense voler entrar en cap mena de polèmica simplement dir-vos, pels que no teniu memòria històrica, que la meua dona ja anava de 6 a les llistes de CIU les passades eleccions. També, perquè sembla que no en sou conscients, jo sóc d'Unió i ella de Convergència. Dos partits autònoms entre sí.

    Ara bé, per molt que m'explique segurament no ho voldreu entendre, suposo perquè no interessa el meu raonament.

    Mireu, no té més importància, simplement plego de la política institucional, ni més ni menys. Ara ja ho deixo en mans de la vostra magnífica imaginació, per a que pugueu fer ciència-ficció al respecte.

    ResponElimina
  11. Enric,
    no tens de donar explicacions a ningú. Qui vulgue saber que vaigue a l'era!
    Moltes felicitats per la xiqueta! Espero que puguésseu dormir...

    ResponElimina
  12. Quanta tonto en esta pàgina! Visca Unió!

    ResponElimina
  13. Xeic quina xiqueta més guapa tu!

    Felicitats company!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta