13 de gener del 2007

Tortosa acaba el camp de futbol de Bítem

L'Ajuntament de Tortosa ja ha acabat els treballs de construcció del nou camp de futbol de gespa artificial a la pedania de Bítem, en el marc de la millora de les instal·lacions esportives municipals. Les obres han anat a càrrec de l'empresa Mondo Ibérica, que amb 530.000 euros ha construït un camp de gespa artificial d'última generació de futbol-11, en què també hi caben dos camps de futbol-7. A banda de la col·locació de la gespa artificial, l'actuació inclou tot l'equipament esportiu necessari, entre els quals hi ha unes banquetes noves amb capacitat per a vuit jugadors, a més d'unes porteries abatibles de futbol-7. Amb l'obra també s'ha arranjat tota la vorera perimetral del camp. La millora es completarà amb la reforma de la pista poliesportiva, les obres de la qual ja han començat. Els primers a estrenar el camp seran els jugadors del primer equip del Remolins-Bítem, en el partit corresponent a la lliga de Primera Territorial, demà diumenge a partir de les quatre de la tarda. Al partit hi assistirà, a més de l'alcalde, Joan Sabaté, el regidor d'Esports, Sisco Lahosa, i el representant de l'alcalde a Bítem, Francesc Ramírez.

11 comentaris:

  1. Popularisme !!! Vinga com se nota que l'opi del poble interessa més que la cultura!!
    L'atre dia comentavem la falta dequipaments culturals a Tortosa, però ara si juguem a futbol cap problema!
    Per als 4 pijos de turno que los agrada corre en calçotets detras d'una pilota vinga gastem-nos mig kilo d'euros però ara, per als 4 bohemios bojos que necessitem una sala per a activitats culturals (que en l'idioma polític es tradueix en activitats subversives de gent que pensa!!!) ni un duro!
    Si es que tenim lo que mos mereixem!!

    ResponElimina
  2. Home 4 pijos, que vols que et digui. És de lluny l'esport més practicat a la ciutat, potser perque als altres els hi fa falta una mica més de suport ( no em referixo al ciclisme, tranquils a la gran majoria de la ciutat que ara va en bici i no vol que s'enderroque el velodrom) Em sembla del tot injust que diguis que el futbol és un esport de pijos, quan potser si que la "culturilla" si que ho és. Estic segur que el nivell socioecòmic és més alt dels 4 bohemis que dels 4 dels calçotets.

    Talk is cheap

    ResponElimina
  3. Això es cert però mira al tortosa o al bitem i disme quanta gent humil juga... pos si son tots de les families de tota la vida!
    I per activitats cultural em refereixo a cines, sales per a teatre amateur, biblioteques de barri, casal per a activitats, etc... (ves a la biblioteca i dis-me quans fills de papa veus... ben pocs!)
    Per que es clar, la gent del carrer si vol fer us del estadi municipal o del camp del tortosa pot? que va!
    Pero los 4 de turno segur quer sí.

    Menos mal que a lo menos "talk is cheap" (Només faltaria!)

    ResponElimina
  4. Hauriem d'evitar comparar equipaments esportius i equipaments culturals. A dia d'avui el que hauria d'haver són les dues coses i no enfrontaments perquè ara s'ha fet una GRAN OBRA esportiva. Si hi podeu anar val la pena veure com ha quedat el camp de Bítemva fa goig. I ara a demanar i reclamar altres equipaments que de tots n'hauriem de tenir.

    ResponElimina
  5. Home quanta gent humil i juga... mira les categories inferiors dels dos equips i veuràs que hi han molts nene immigrants i gent de tots els estrats socials. Que aquestos equipaments estiguin mal gestionats és una altra cosa, pero són necessaris tant ho més com una biblioteca. Pensa que un equip de futbol és un dels pos espais on un immigrant pot entrar amb contacte amb la gent autòctona, i podrà fins i tot practicar el català après a l'escola i estudiat a la bilioteca.

    i el de "talk is cheap" és amb el sentit de que criticar per criticar, parlar per parlar és barat però fer-ho bé ja és una mica més car ( intel·lectualment)

    ResponElimina
  6. Populisme o no, el més important es que es faci, i el camp ja esta fet.

    Com a comentari, el camp de gesta del municipal, només s'utilitzava els dies de partit, desde que es va canviar a gespa artificial esta ocupat totes les hores del dia de 8 a 22, de dilluns a diumenge, crec que es una bona inversió, i sino que els ho pregunte a la gent del futbol base.

    I que conste que no soc practicant de futbol.

    ResponElimina
  7. mira accídia podries mirar a l'estadi mateix des de les 5:30 fins les 10:30 quanta gent pràctica futbol i de quines families. no en téns ni idea. aquí llanço la meva proposta. enderrocar la catedral i tots els museus i biblioteques per fer camps de futbol. que entens tu per cultura? si vols llibres te'ls compres

    ResponElimina
  8. Home.....accidia!! 4pijos!?!??!?? primer q no són pijos!! i molt menos 4!! hauries de coneixer o vore la quantitat de gent q mou lo futbol!! des dels 8 anys (o menys) fins a Veterans!!! i de totes les classes socials i procedència!! Evidentmnt q tb fan falta equipamnts culturals!! pro no x això shan datacar altres infraestructures!! i menos si tenim en compte q los utilitzen moltíssima gnt!!

    ResponElimina
  9. al del comentari de los pijos dir-li que despres del seu melic ja més mon, lo que hay que leer.... i despres vull dir que el camp de futbol del Bitem ha quedat de cine i que fa falta fer totes les instalacions ESPORTIVES com una CIUTAT com la nostra es mereix. El estadi municipal obres jaaaa....

    ResponElimina
  10. Penso que s'ha malintepretat el comentari.
    Entenc que molta gent gaudeix de les instalacions esportives i que aquestes són de tota classe d'extracció social.
    Altra cosa és que just abans de les eleccions es face una infrastructura tan obviament electoralista (tot i que necessària). Però tenim un estadi que fa pena, unes piscines tercermundistes , etc. i tot això a Ferreries, que la resta de gent de Tortosa s'ha d'espavilar.
    D'altra banda mirem qui està dintre de les associacions futboleres i vereu lo 4 que vos dia (i si us senti identificats assumi-ho).
    Res tindria que ser exclusiu, i el futbol és l'esport majoritari, sí, però potser perquè ho perpetuem, no? un peix que es menja la coa.

    Necessitem moltes coses a Tortosa, per sort ara tenim un camp de futbol més, però quan els equipaments necessàris que una ciutat moderna necessita (no els que els 4 polítics de turno necessiten per penjar-se medalles....).

    Bon profit!(quin rollo he fotut!)

    ResponElimina
  11. això és un despilfarro de l'ajuntament, en lo munt de coses importants que resten per a fer a la ciutat... Més que una gestió d'esquerres sembla més de pura dreta

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta