25 de febrer del 2007

El monument de la Plataforma en Defensa de l'Ebre i l'escultura "Amposta avança"

La Plataforma en Defensa de l'Ebre (PDE) va començar ahir els treballs previs per a la construcció del monument en homenatge a la gent del territori que va mobilitzar-se en contra el transvasament previst al Plan Hidrológico Nacional (PHN). Com alguns ja sabreu, el monument es farà a la rotonda Terres de l'Ebre de la C-12, que dóna accés al pont del Mil·lenari, i serà una realitat les properes setmanes. Amb la PDE han col·laborat nombroses institucions, organismes privats i persones a títol individual, que el moviment social farà públics més endavant. Segons el portaveu Manolo Tomàs, ahir van tenir els primers permisos i ja van poder fer aquest primer acte: plantar els pals que suportaran el cartell de l'obra.
Amb poques setmanes diferència, Amposta i la conurbació Tortosa-Roquetes tindran dos monuments nous a l'entrada dels respectius nuclis urbans, i els dos als accessos de la C-12 (eix de l'Ebre). La capital del Montsià ja té l'escultura magnífica de Niebla, titulada Amposta avança, com si servís per commemorar el mandat de Joan Maria Roig a la manera de l'antiga Roma. Un bon alcalde per a Amposta, diran alguns; mentre alguns també recordaran que Roig va ser un dels polítics locals que van intentar esclafar el moviment social, perquè el transvasament pactat per PP i CiU pogués tirar endavant. Serviran aquests monuments per fer memòria històrica, a l'hora de pactar després de les eleccions?

3 comentaris:

  1. tampoc tindrà alcaldia si los blocaires no la votem
    au
    ricoraco
    casameua
    o bloc obert, amb anònims permesos,
    o no hi ha vot
    ja que cobren que aguanten les cabronades!
    la marta te una gueb ole ole
    il sabata nooo ole ole
    i ara ballem tots en rotllana una sardana!
    que es diu
    "polítics a les pedreres!"
    ja hi son tots
    ja hi son tots
    ja hi son tots
    ....
    no, no, pareu que la lletra esta equivocada
    tornem-hi
    encara no n'hi ha cap
    encara no n'hi ha cap
    encara no n'hi ha cap
    ....
    molt bé!!!!
    ....
    però els enviarem
    però els enviarem
    però els enviarem
    però els enviarem
    però els enviarem
    ......

    ResponElimina
  2. borreu això, m'he equivocat de lloc al bloc!

    ResponElimina
  3. Manuel manuel!!!. De donde coño sacamos las tierrasssss??????????

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta