19 de febrer del 2007

El nou bloc d'Ebreperiodistes i la resposta pel cas del cap de premsa d'Amposta

Avui ha nascut oficialment al bloc que la junta de govern del Col·legi de Periodistes a les Terres de l'Ebre hem posat en marxa a internet, mentre dura el procés de renovació del nostre web. Al nou bloc tindreu accés a les convocatòries de premsa previstes per al dia, encara que podreu consultar la resta de previsions convocades per als propers dies i setmanes. També recull els titulars de diferents webs i blocs de notícies, així com els enllaços a tots els mitjans de comunicació de les Terres de l'Ebre que tenen una pàgina a internet. Finalment, des del bloc Ebreperiodistes també tindreu accés als últims titulars de l'ebresfera, així com als blocs de periodistes del territori i de la resta del país. De la mateixa manera, podreu visitar els principals webs i blocs sobre periodisme i comunicació.
D'altra banda, en una de les entrades trobareu la resposta del Col·legi davant de l'anunci de L'Ajuntament d'Amposta, que ha previst crear una plaça de coordinador de mitjans de comunicació. Dimarts passat, el Butlletí Oficial de la Província (BOP) de Tarragona publicava les bases específiques que han de regir el concurs d'oposició lliure per cobrir en propietat la plaça. Amb tot, el redactat de les bases no satisfà la junta de govern del Col·legi a les Terres de l'Ebre, que divendres va celebrar una reunió, entre d'altres qüestions, per tractar la possible impugnació del concurs públic. De fet, la junta ja ha sol·licitat assessorament legal, amb l'objectiu de presentar unes al·legacions que deixin sense efecte l'actual concurs públic, per reivindicar la dignitat professional però també per garantir la qualitat i la pluralitat als mitjans de comunicació públics, i per defensar els interessos dels col·legiats i de la classe periodística en general.

2 comentaris:

  1. Només calia que a la plaça que es vol crear se li hagues posat el nom i cognoms, tothom el sabem.

    ResponElimina
  2. Doncs no, perquè no es tracta de cap qüestió personal. Si el Col·legi de Periodistes ha decidit actuar és perquè no està d'acord amb la major part del redactat de les bases del concurs públic, que atempta contra la dignitat professional del col·lectiu.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta