20 de febrer del 2007

Tivissa preveu millorar l'oferta turística amb un camp de golf, un nou càmping i la quarta casa rural

La promotora Farré Consulting també construirà 570 habitatges i un hotel

L'Ajuntament de Tivissa té al damunt de la taula diferents projectes per fer un camp de golf amb 570 habitatges associats, el segon càmping del municipi i la quarta casa de pagès. El projecte del camp de golf, que seria el primer de la Ribera d'Ebre, culmina un procés de quatre anys de gestions municipals. D'altra banda, una promotora holandesa vol fer un càmping de 4,6 hectàrees al nucli de la Serra d'Almos, mentre que un empresari local té previst obrir una casa rural a la partida de la Riola.


L'alcalde de Tivissa, Jordi Jardí, va explicar ahir que una promotora holandesa ha sol·licitat a l'Ajuntament la construcció d'un càmping al costat de la carretera que uneix els nuclis de la Serra d'Almos i Darmós, amb una superfície total de 4,6 hectàrees. Amb tot, el pla parcial preveu una primera actuació d'1,9 hectàrees, amb la construcció de 18 parcel·les de 45 metres quadrats, una àrea de bungalous, una bugaderia, lavabos, la recepció del càmping, una piscina de 60 metres i una àrea d'aparcaments de 570 metres quadrats. Segons Jardí, el càmping és un dels projectes que l'Ajuntament té al damunt de la taula per millorar l'oferta turística de Tivissa, que actualment ja té un càmping alberg municipal i tres cases de pagès. De fet, de manera paral·lela al pla parcial del càmping de la Serra d'Almos, Tivissa també està tramitant la sol·licitud d'un promotor local que vol obrir la quarta casa rural del municipi a la partida de la Riola. Així, Jardí va detallar que es tracta de la rehabilitació d'un mas, en què es construiran sis habitacions, un menjador i la resta de serveis. «Apostem pel turisme, però sobretot volem diversificar l'economia local, i és per això que al mateix temps també estem molt il·lusionats amb el polígon industrial del Molló», va afirmar l'alcalde. D'altra banda, Jardí va remarcar que l'Ajuntament confia que la comissió d'Urbanisme de les Terres de l'Ebre donarà llum verd al projecte de la constructora Farré Consulting, que preveu construir a Tivissa un camp de golf amb 18 forats, 570 habitatges i un complex hoteler.

>
El projecte estel·lar al pla d'urbanisme

El projecte de la promotora Farré Consulting és la gran aposta del nou pla d'ordenació urbana municipal (POUM) de Tivissa, que segons va avançar el Diari de Tarragona ha començat a tramitar-se al febrer. L'alcalde de Tivissa, Jordi Jardí, va remarcar ahir que el projecte va nàixer fa quatre anys, quan l'equip de govern va decidir rellançar l'atractiu turístic del municipi amb nous productes i una bona oferta de segones residències.
Després de sondejar diferents empreses, el consistori va arribar a un acord amb la promotora, que farà un camp de golf, 570 habitatges i un complex hoteler a tocar del nucli urbà, i transformarà unes 200 hectàrees. Jardí va garantir que el projecte serà «absolutament respectuós» amb el medi ambient.

El Punt (20-Febrer-2007)


Foto: www.elpunt.com


15 comentaris:

  1. Quin govern hi fa a tivisa ?

    ResponElimina
  2. A Tivissa hi ha Jordi Jardí d'alcalde de CIU,el seu govern és convenient amb els macroabocadors,la massificació eòlica,les presons,les pedreres que il.legalment fan malbé espais PEIN,el cementiri nuclear i ara un camp de golf amb el seu afegit creixement urbanístic no sostenible.

    ResponElimina
  3. Si voleu saber quin govern hi ha a Tivissa, os ho explico:
    Hi ha un govern de CIU encapçalat pel seu alcalde J. Jardí, bé, jo millor diria que hi ha un mal govern.
    Un mal govern que malvèn el territori a preu de saldo als especuladors i als usurers.
    Un mal govern que pretén fer créixer el poble d’un “plumaço” amb 570 noves vivendes i amb una extensió que triplica la del nucli urbà. Que amb l’excusa del camp de golf ens hipotecarà per sempre més la vida de tots els Tivissans (bé de tots no, segur que alguns, pocs, ja es deuen fregar les mans i preparar les butxaques)
    Un mal govern que no informa a la població de projectes tant importants com aquest i que menysprea a la ciutadania que ens hem hagut d’assabentar de les dimensions d’aquest projecte per la premsa, ni tan se vol han tingut el més elemental respecte ni consideració envers els veïns i veïnes.
    Un mal govern que amenaça i coacciona a aquells veïns propietaris de finques ubicades en l’àmbit del camp de golf-pelotazo urbanístic que no volen vendre a la immobiliària
    Un mal govern que intentà des de l’inici de la legislatura fer fora de l’Ajuntament als treballadors pel simple fet d’haver estat contractats per l’antic consistori i que a dia d’avui ja ho ha aconseguit amb uns quants desprès d’haver convocat una pantomima de concurs oposició per a cobrir 5 places d’auxiliar administratiu i on resulta que de 17 admesos, només 5 superen la prova eliminatòria amb puntuacions de 9 i pico sobre un màxim de 10 i on la resta es queda amb una puntuació de 0 i pico ( i això que ni ha que tenien dilatada experiència en el camp de l’administració local). Que el full de l’examen surt d’un sobre que ni estava lacrat ni tancat i que romania des de feia dies a l’Ajuntament. Un examen que és elaborat des del propi Ajuntament de Tivissa.
    Un mal govern que posa querelles criminals als seus treballadors pel sencill fet d’haber actuat amb el més estricte cel i professionalitat.
    Un mal govern que no només no defensa els interessos dels seus veïns sinó que a més permet actuacions “irregulars” i que incentiva l’incompliment de la normativa vigent no paralitzant l’activitat ni exigint les corresponents responsabilitats ni indemnitzacions pel fet de que una empresa d’àrids hagi explotat sense permís al voltant de 3 hectàrees de terrenys de propietat municipal (de tots i totes), catalogats d’utilitat publica i com a àrea forestal protegida, sinó que “premia” a l’empresa amb la signatura d’un conveni a canvi d’una irrisòria quantitat econòmica. Un conveni signat amb una empresa que te oberts diferents expedients sancionadors per part dels departaments d’Indústria i Medi Ambient i que s’enfronta a una multa d’entre 100.000 i un milió d’euros. Un conveni on s’inclouen finques de titularitat particular i sense el consentiment del seus propietaris. Un conveni signat amb una empresa que no a adaptat la seva activitat a la normativa de medi ambient i que no adopta les pertinents mesures de seguretat i prevenció de la salut. Un conveni signat sense tenir-ne la competència per fer-ho, doncs les autoritzacions per extracció d’àrids no son competència municipal, sinó de la Generalitat.
    E definitiva, més que un mal govern, un malson.
    Però si encara voleu saber més sobre quin govern hi ha Tivissa, veniu i passeu-hi una temporadeta. Encara que no us ho recomano, val més que continueu en la ignorancia.

    ResponElimina
  4. Simplement, FELICITAR L'EQUIP DE GOVERN DE TIVISSA. S'ho mereixen per la feina ben feta i l'aposta per la població.

    ResponElimina
  5. Cinto i tu vols tot aixo per a Tortosa,et felicito al lloc de estos Sabate es sant.

    ResponElimina
  6. Cinto només de llegir lo teu escrit m'he posat a resar un parenostre pels errats de comptes.

    ResponElimina
  7. Doncs si amics i amigues. La feina que estan fent a Tivissa és magnífica, tant de bo Sabaté (el de tortosa) fes la mitat, amb això ja ens aconformariem.

    ResponElimina
  8. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  9. Cinto em deia un dia
    que un govern de CiU volia
    Ara alaba els seus
    Es un bon home de partit
    Aprenem d'ell
    Dels seus arguments
    de les seves probes
    y del seu bon tarannà.
    Del semblant de Pallarés, Sancho, Puig, l'Espadaler o el mateix Mas
    No cregueu que volien vendre l'Ebre
    Només volien negociar
    No cregueu que darrera de tots els parcs eòlics construïts i projectats no hi son influint els fundadors de CIU
    Només volien guanyar diners.
    Quin mal hi ha?
    No els hi recrimineu que hagin amagat la Vegueria 22 anys.
    Total, una menudencia. Som catalans!
    Pobrets, no en tenen la culpa.
    Com tampoc la te aquest alcalde de Tivissa. No importa que vulgui omplir de merda nuclear i radioactiva lo seu municipi i els veïns.
    Es lo millor per al poble, segur, segur.
    I que voleu xeics? Quin camp de Golf més molón! Vindran rics de veritat i no mitges merdes, com la majoria de riberencs.
    Tot es bo lo que fa CIU.
    Que no ho enteneu?
    Au va, resem lo rosari, tres glòries i aquí s'acaba tot!

    Una admiradora, boja pel Mas!

    ResponElimina
  10. Molt bé, boja pel Mas. M'agradat molt la teua poesia.
    En quant a Cinto, no se qui és pero si que veig de quin peu calça.
    Lo de l'Alcalde de Tivissa és una desenfrenada fugida cap el davant amb un desenllaç que és preveu trits i patétic.Lo fotut és que ens deixarà a tots hipotecats.

    ResponElimina
  11. Amable pellise tampoc se jo qui ets tu, i noo me preocupa gens ni mica.

    L'acció de govern de l'Ajuntament de Tivissa és execl.lent, digna de seguir com a exemple.

    Per cert, quina poetissa més il.lustre ens ha sortit (boja pel mas). Jo de tu me presentaria a algun premi. Muaaa PRECIOSITAT!

    ResponElimina
  12. INFORMACIÓ IMPORTANT PER ALS BLOCAIRES NOVATOS!!!!!!!!!!!

    Pallisé és un personatge perillòs i malaltís que acumula un nivell de rencúnia només comparable amb la bomba atòmica d'Hiroshima.

    Element perillòs que cal evitar sempre.

    ResponElimina
  13. Cinto, m'acabes de besar lo cul i damunt tinc la regla ... torcat los morros!
    I al premi et presentes tu ... de "miss conveniencia".

    ResponElimina
  14. Al de Tivissa News:
    Mira, si ser perillós és dir unes quantes veritats, doncs ho dec ser bastant. El fet és que jo només constato fets que (pel compte que hem porta) contrasto préviament. Pel contrari de ben segur que el "meu" Alcalde Jardí ja m'hauria fotut una querella (que d'això en sap un rato). Però fixeus bé que el que dic ho faig signant els meus escrits i, per si fos poc, posant el meu "geto", i a hores d'ara encara ningú de l'equip de govern, ni molt menys el Sr. Jardí, m'ha descontradit (suposo que això és el que "cou"). Deu ser que no pot.
    Si ser rencuniós és oposar-me frontalment a la injusticia, l'arbitrarietat i el mal govern i defençar els meus drets com a ciutadà membre d'una col·lectivitat que no és conforma amb l'actual estat de coses i que fa el que està a la seva ma per canviar-ho (sempre des del més estricte criteri democràtic). Si és no donar-me per vençut i lluitar per la meva dignitat (que és l'ultim que hem poden pendre) i denunciar les irregularitats (per denominar-ho d'alguna manera) que patim la ciutadania de Tivissa per ma de l'equip de govern de CIU encapsalat pel seu Alcalde J.Jardí. Si el fer tot això, encara que de vegades, reconec que amb contundència però mai amb mal gust i sense recorrer a l'insult (no com d'altres ...), doncs sí, dec ser un rencuniós. Però en aquest cas ho continuaré sent sempre que individuos com els que ens governen a Tivissa (independentmen del color polític) continuint amb l'actual tarannà i li perdin el respecte als seus conveïns i a la seva inteligencia.
    Pel que fa a malaltis he de dir que jo no soc ni psicoleg ni recurreixo al psicoanàlisi per poder autodiagnosticar-me.
    El que si puc dir és que si ni ha que patin la paranoia que pateixen tenen càrrecs de representació politica rellevant i reigeixent el destí de la ciutadania, quin mal pot fer un trist ciutadà com jo que només és dedica a perdre el temps escrivint coses com aquesta.
    Salutacions a Cinto i l'emplaço a que és compri una "caseta" de les que és faràn (si poden) en el nou macrocomplex-urbanització-camp de golf a Tivissa, que canvii de residencia i gaudeixi d'aquest meravellós Ajuntament que, segons dius, aposta per la població i fa tant magnífica feina.

    ResponElimina
  15. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta