20 de febrer del 2007

Bel (CiU) assegura que si governa Tortosa serà un «alcalde de proximitat»

El candidat de CiU a l'alcaldia de Tortosa, Ferran Bel, va assegurar ahir que si arriba a governar la ciutat serà un «alcalde de proximitat». «El que tinc clar és que no viuré tancat al despatx, sense saber què és el que passa a Tortosa, ni per què passa», va afirmar. Bel també va detallar que CiU està redactant el seu programa electoral a partir de les aportacions dels veïns i de les diferents entitats de la ciutat. En aquesta línia, Bel va afegir que CiU parlarà de temes concrets, i que no entrarà en el «remolí» de les promeses electorals, per evitar que els ciutadans tinguin la sensació que la campanya és una subhasta de projectes. De fet, l'alcaldable de CiU va defugir criticar la inauguració del nou pavelló firal de Tortosa a només un mes de les eleccions municipals. «El govern de Joan Sabaté es troba ara amb la necessitat d'acabar i inaugurar moltes obres, perquè sap que no ha fet els deures», va dir Bel. «Però nosaltres el que volem és que les acabi i que ho faci bé, perquè després no ens puguin dir que si no s'han fet les coses és per culpa de CiU», va afirmar. Bel també va avançar que vol que la candidatura de CiU siga paritària, i que té previst presentar-la als militants a finals del mes de març. Per la seua banda, el president de l'Agrupació Comercial Tortosa Centre, Joan Caballol, va confirmar que té previst deixar aquest càrrec, ja que ocuparà el primer lloc que correspongui a Unió, en la candidatura de Bel.

El Punt (20-Febrer-2007)

27 comentaris:

  1. I tant, la mateixa que al consell comarcal, que dels quatre anys que ha estat alli, tres i mig ha estat a Jesus fent campanya per al maig del 2007.

    ResponElimina
  2. Tanta ignorància fa plorar. Jo no sé si Bel és magnífic o simplement bo, però el que si que puc afirmar és la seva capacitat d'escoltar a la gent i de resoldre els temes i els problemes del dia a dia.
    Seria bo que l'alcalde de Tortosa també es passegés per Jesús, o es que Jesús no és Tortosa?

    A Sabaté li cal baixar de la poltrona i aterrar. La gent vol un alcalde de proximitat, accessible i que s'estigui les 24 hores a la ciutat de Tortosa (Jesus, Bitem, Vinallo, Reguers, Campredo, Temple, Ferreries, Eixample, Remolins, Casc Antic, ... etc TOT AIXÒ ÉS TORTOSA)

    ResponElimina
  3. Cinto, no m'has entes, si es presindent del Consell Comarcal del BAIX EBRE.

    Com es que s'ha passat tot el mandat a Jesús, i la resta de la comarca?

    Aixó si a Jesús ha estat molt proxim.

    Per cert, Cinto, aquest article va de Bel de Ferran Bel, ho has entes?, que et sembles la revista de Ciu que en 12 pagines nombra 34 vegades a Joan Sabaté, ni a la revista del PSC l'idolatren tant com vatros.

    Au, petonets a tots.

    ResponElimina
  4. Tortosa reclama tenir un alcalde amb ambicions de ciutat i de prosperitat, no volem que ens enganyen, però jo no sento que alcalde actual ens hagi enganyat, al contrari ha complert tot el que va dir i ara espero que ens presente un programa ple de projectes estrategics per la ciutat.
    NO VULL TORNAR AL MENJAR I FREGIR DELS GOVERNS DE CIU, NO ENS HO MEREIXEM.

    ResponElimina
  5. BEL al consell aten a la gent, a tothom. en canvi sabaté tarda mesos a rebre a la gent o de vegades ni això. i no només rep a la gent sinó que soluciona els problemes. si és alcalde tortosa tirarà avant d'una vegada
    jo abans no votava ciu però ara per tortosa crec que és lo millor

    ResponElimina
  6. Pos jo si que he votat a CiU, però despres de vore com a canviat Tortosa en els últims anys no tinc cap dubte de que a CiU no la torno a votar.
    I molt menys si com apunta radio macuto volen pactar amb ERC, més que amb ERC amb "Santitos" que es qui talla el bacallà a ERC.
    Per tant ja se a qui no votare a CiU i a ERC.
    Ara Sabaté, Forcadell i Franquet s'han de guanyar el meu vot.

    ResponElimina
  7. al'últim anònim,
    ràdio macuto t'ha enganyat xiquet!
    Què no has vist lo que ha passat a les autonòmiques?

    ResponElimina
  8. Bel je,je,je,je.......q

    ResponElimina
  9. Anònim de les 1:12, tu si que encara no t'has enterat de res. Suposo que com ets algo obtús no et deus moure de Tortosa city i per tant vas molt poc per la comarca. A Bel el podrà veure molts cops a Deltebre, L'Ametlla, Roquetes, L'Ampollla, Tivenys, Xerta, Paüls, Alfara de Carles, L'Aldea, El Perelló, Aldover, Benifallet, Camarles i com no TORTOSA i els seus pobles, Jesús, Reguers, Bítem, Campredó i Vinallop. Cosa, que repeteixo i sí que ve al cas, que no ha fet Sabaté, que percert també era Diputat de tot el Baix Ebrei pobles del municipi de Tortosa.

    ResponElimina
  10. Estic per fomentar, la unió matrimonial entre cinto i la comedianta, aixó si que seria obtus i la resta son tonteries.

    ResponElimina
  11. E.E. para el carro que te se veu lo plumero mano meu.

    ResponElimina
  12. Manel, et repeteixo el d'abans no et dediques al tarot.

    E.E. te altra feina que jugar a fet i amagat amb tú.

    ResponElimina
  13. Comendianta, ara per ara a Esquerra hi ha molts problemes i greus, i tot es possible.
    I et repeteixo "Santitos" esta apretant per ser el número dos.

    I males llengües diuent coses com que si no va de dos la monta.

    Informat bé que hem sembla que el teu partit no t'informa prou o t'informa malament.

    ResponElimina
  14. Jo signo. ERC amb Santos de 2 i Peiró de 3.
    Aquesta gent valen la pena.
    Evidentment Forés de 1.
    Quatre regidors i molta canya.

    ResponElimina
  15. El Canalero encara viu? De número 4 a ERC Tortosa.

    ResponElimina
  16. Avuí he vist lo lema que posarà E, a les municipals.
    L'Esquerra que t'escolta!
    Penós!
    Ricard Forés portarà la E en majúscules gravada al front tota la campanya. Això vol dir que pensa pactar en CIU o en PSOE???
    Vatros mateixos, jo ho tinc claríssim per això m'hai donat de baixa del partit.
    Mira si Santos anés de segon, Ferran Bel encara tindria una oportunitat. Però això ja ho sabrem ans de les eleccions, no?
    Ara per ara, i més amb este eslògan, pinten bastos per a Ferran Bel.
    A on han degut dixar la R i la C estos de ESQUERRA??

    ResponElimina
  17. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  18. Dons si la bomba ha d'anar el número 4, serà una bombeta. D'aquestes de baix consum, de 7 wats. I tres homes als tres primers llocs? Quanta testosterona, tú. Aquesta és l'Esquerra que escolta? Que s'escolta deuen voler dir. Perquè mira que s'escolta Martín Santos quan parla als Plens. Si pogués es contestaria a ell mateix per parlar un ratet més. Aquest home sí que s'ho monta bé. Les factures són les factures ja se sap. I sense ofici ni benefici que ha de fer sinó viure del poble. Aquest sí que és un bon democrata. Ricard Forès, neteja la llista de gent com aquesta o t'arruinaran la carrera política.

    ResponElimina
  19. Manel tens rao, aqui sembla que esta l'ombra d'E.E.
    se'l nota tens.. tranquil que et donaran una bona cadira home

    ResponElimina
  20. Contestant a la "Comedianta Tortosina" puc assegurar-li que la "R" i la "C" d'Esquerra Republicana de Catalunya, se la va quedar Montilla , ja fa uns díes.
    En aquestes terres tenim Emprenedors Rapitencs Consorciats...Es un altre tipus d'ERC pero més light...Gràcies

    ResponElimina
  21. Sr Mc calan,
    estos rapitencs, són los representants actuals dels antics marcel·linistes, que de catalanistes ne tenien ben poc.
    Montilla potser sí que ha pres la R i la C de ESQUERRA, però les a agafat per a dixar-les tancades a pany i clau dins a un armari.
    Quina vergonya de polítics!

    ResponElimina
  22. Mira comedianta no acostumo a escriure als blocs encara que si a mira-los i molt, i la veritat estic bastant ficat en los moviments polítics que no vol dir en un partit polític, asta aquí me entén tat?
    El que li dic perquè vaig estar en una conversa on vostè volia anar a les llistes municipals ,però sorpresa no compten amb vostè i aparti de aquí a fotre merda a munts. Ja se que ara sortirà dient que si si que si no però com li dic los fets son los fets .
    Salut a ERC PSC IV .i als altres que dios les reparta suerte .
    PD i si no li mola cap partit polític presentes en un i a vore que li passa

    ResponElimina
  23. La comedianta primer va voler ser diputada al Parlament i després regidora. Com no se n'ha sortit. Ara els polítics són el dimoni. Quanta comèdia, comedianta!!!

    ResponElimina
  24. Ho sento però esteu enganyant a la gent.
    De mentides darrera d'un anònim sempre se'n poden dir.
    NO ÉS VERITAT. Jo mai vaig vulguer ser parlamentària. I si em vaig presentar per a omplir los darrers llocs d'una llista, és perquè crea veritablement primera, que no sortiria i no me'n tindria d'anar a Barcelona dixant-me la familia aquí i segona, crea amb ERC, i amb el seu independentisme que és un dels seus punts fundacionals dels partit, per si ho heu oblidat.
    Sempre hai dit lo mateix, vaig parlar davant de la assemblea, en contra de la direcció, i en contra del nul polític a l'estatutet, vaig fer campanya a favor del NO, i los meus escrits així ho testimonien. Sempre hai dit lo mateix, i m'importa tres bledos si me volien ficar o no a la llista, que per cert, ningú m'ha dit ni que sí ni que no. No vull representar a cap partit que no defense lo meu pais i que es vengue als castellans, tan sols pel poder.
    Comprenc que vatros tot això no ho poguesseu entendre, però és lo vostre problema.

    ResponElimina
  25. I tot aixo que te a veure en la proximitat de bel?

    ResponElimina
  26. Pos te que vore, que el sinyor Ferran Bel, no podrà ser alcalde si ans no pacta en algú, per molta proximitat que tingue, les enquestes sempre diuen que ningú no obtindrà la majoria absoluta.
    I per lo que jo veig, ERC, no pensa pactar de cap de les maneres amb ell. No veus que ara tan sol són de ESQUERRA?

    ResponElimina
  27. I tu? no ets de tot meny d'esquerra?.
    Deixa ja de patrimonialitzar el bloc.
    Redeu.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta