15 de febrer del 2007

Faura reitera que "és molt probable" que no es presenti com a alcaldable del PP

L'actual portaveu del PP a l'Ajuntament de Tortosa, Antonio Faura, va reiterar ahir que "és molt probable" que no es presenti com a cap de llista dels populars a les properes eleccions municipals. Faura va deixar-ho anar durant la tertúlia de Ràdio Tortosa, en què compartia taula amb Sisco Lahosa (ICV), Jordi Bonilla (PSC) i Josep Anguera (CiU), però ningú va apretar-lo perquè ho digués més clar, o amb més contundència. Semblava com si tothom ho tingués assumit, encara que a Tortosa continuen els rumors sobre una possible candidatura del PP liderada per Faura. Mentrestant, el jove David Caminero continua sense fer un pas endavant, i el PP és ara per ara l'única formació que no ha confirmat encara el seu alcaldable. Serà Carlos Curto una solució d'emergència? Es quedarà el PP, per primera vegada, sense presentar cap candidatura en cap de les quatre capitals de les comarques de l'Ebre?

10 comentaris:

  1. A qui beneficiaria que el PP no es presentés a les municipals de Tortosa, eh? eh? A veure si sou llestos i ho endevineu.

    ResponElimina
  2. Sempre hem d'acabar fent les mateixes reflexions interessades???
    A veure ,en faré un altra de presgunta :
    A qui beneficiaria associar la no candidatura del PP amb el benefici a CIU ?
    Potser a algú del PSC???
    Busqueus uns altres arguments!!!
    P.D:Curto no!!! per favor !!!!

    ResponElimina
  3. Una altra pregunta. A qui beneficia que es presenti Franquet? Eh? Eh?

    ResponElimina
  4. Voleu que em presente jo..???

    ResponElimina
  5. Amenaço...

    ResponElimina
  6. A pastissetmistela. Reflexions interessades? Quin interès tinc en opinar? Doncs t'equivoques, no sóc del PSC. Et queda clar. Arguments els que calgui, però jo no he dit a qui beneficiava. Està clar que si vols t'ho diré, perquè està molt clar. Coneixes que és la Llei d'Hondt? Doncs home, ja tens un bon argument no et sembla?
    I a l'anònim de les 2,30, que a qui beneficia que es presenti Franquet? Doncs, a algú amb qui la no presentació d'aquesta candidatura no li fa ampliar el seu espai electoral i per tant no es beneficia de la LLei d'hondt i sí en canvi es pot beneficiar d'aliances postelectorals? Us semblen prou arguments?

    ResponElimina
  7. L'alcaldable del PP serà Antonio Faura i faran llista. Ja ho veureu.

    ResponElimina
  8. Em sembla que lo millor es que no facin llista, qualsevol dels que es nombre com a possibles alcaldables del PP, amb la meva modesta opinió, faran el ridícul. Al PP de tortosa em sembla que no queda ni passat, ni hi ha present y nenys futur.

    ResponElimina
  9. CAMINERO DIMISSIÓ, FAURA DIMISSIÓ CARLOS CURTO DIMISSIÓ

    ResponElimina
  10. Faura i Curto estan venuts al PSC, els dos rebent tractes de favor de Sabate. Pregunteuli al cunyat de Curto o al patrimoni de Faura. Si no es presenten beneficien a la ciutat. Fora vells aprofitats (De tots els partits). Sabate, tu també estas en este grup. Alcadable del PP, Caminero. Ara ja toca una bona persona i treballadora!!!!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta