27 de febrer del 2007

Sabaté i CiU tornen a enfrontar-se pel projecte del nou hospital de Tortosa

El projecte del nou hospital de Tortosa va tornar a enfrontar ahir el diputat ebrenc de CiU, Francesc Sancho, i el portaveu convergent a l'Ajuntament, Ferran Bel, amb l'alcalde de la ciutat, Joan Sabaté (PSC). Sancho va fer pública la resposta de la consellera de Salut, Marina Geli, a una pregunta parlamentària sobre la redacció del pla funcional del nou hospital. Segons Sancho, la resposta parlamentària contradiu les declaracions que Geli va fer divendres a Tortosa, ja que afirma que l'Ajuntament ha designat uns terrenys de 41.072 metres quadrats al pla parcial de la Farinera, «si bé encara no consta un oferiment formalment documentat». La resposta a la mesa del Parlament també detalla que la superfície necessària per fer l'hospital serà d'uns 50.000 metres quadrats, i que la previsió de la zona d'aparcaments és d'uns 7.000 metres quadrats. «Aquest ha de ser un equipament clau per a Tortosa i les Terres de l'Ebre, i tenim l'obligació de fer bé les coses, al marge de la seua utilització electoral», va remarcar Bel. Però l'alcalde va contestar que CiU està prenent una posició «reincident i obsessiva» sobre el nou hospital. Sabaté va recordar que no és el mateix la superfície dels terrenys que el sostre construït. De fet, l'alcalde va recordar que tant l'hospital com l'aparcament tindran diverses plantes, de manera que l'equipament ocuparà «la meitat de la superfície disponible».

El Punt (27-Febrer-2007)

Foto: Ajuntament de Tortosa

Per saber més:
-El nou hospital de Tortosa (El Punt)
-Nou hospital de Tortosa (Ebrediputats)


15 comentaris:

  1. Al bloc d'ebrediputats surt la resposta de Marina Geli al parlament..
    quina mentidera.
    Feu un cop d'ull, es molt interessant.
    Vorem la realitat

    ResponElimina
  2. Aqui, els únics que "menteixen" son Sancho i Bel. La inversió més important en molts anys a les TE i que passa, que no la volen?
    Es que ni les coses positives les volen.
    Vint-i-tres anys en que hem estat un cul de sac, en que han passat de natros com de la m...., i ara ens venen a donar lliçons.
    Estem farts d'aquesta gent, no aporten res, sols critiquen, volem saber les seves propostes, no son capaços d'aportar res, van sempre a remolc i a sobre critican, quan ells van estar vin-i-tres anys i pitjor no ho van poder fer per a les nostre terres.

    ResponElimina
  3. EE, tranquil home que et pujarà la tensió! La Geli ha mentit i punt, no passa res home. Ara Sabaté vol fer un hospital nou en uns terrenys on no cap. D'això amic EE, se'n diu electoralisme. No recordeu la publicitat escandalosa amb 3D inclosa del tercer pont sobre l'Ebre. On està este pont?, on està el projecte?, on està la consignació pressupostària?

    RES de RES, pur electoralisme, engany als ciutadans de Tortosa.

    ResponElimina
  4. Eic Manel, tio o ets tonto o ho fas, ja t'he dit mil vegades que Eduard Ena no esta per la labor de contestar-te a tú, te altres feines.
    I et puc ben assegurar que si et contesta ell ho notaràs.

    D'altra banda no es electoralisme perque les autonomiques van ser al novembre, per tant d'electoralisme res.

    I si no podeu entendre el que ja us han explicat infinitat de vegades feuvos-ho mirar, l'hospital no tant sols cap sino que sobra lloc.

    ResponElimina
  5. A l'últim anònim li prego que moderi el to. No m'ha agradat que hagi utilitzat la paraula "tonto". Si el que volia era insultar, hauria d'haver buscar un mot més intel·ligent.

    ResponElimina
  6. o.k, gustau

    ResponElimina
  7. L'Alcalde va mentir quan deia que tenien els terrenys. La Consellera Geli ha mentit sobre el nou l'Hospital, i molts altres temes del nostre territori: CAP'S, més metges,llistes d'espera,...

    Per cert, anònim de les 11:11, no dius la veritat (ho sigui "menteixes"), perquè no és cert que Sancho i Bel critiquin i no aportin res. Ells han sigut i són els primers en consensuar, impulsar i aportar en aquest projecte tan important a les nostres Terres. A remolc? primer informat una mica, i veuràs d'on surten les propostes, ok?

    ResponElimina
  8. Una infraestructura com es un hospital de referència d'aquestes terres, no hauría d'ubicarse en un lloc que aviat estará saturat. pel natural creixement urbanístic de la zona..Penso que l'emplaçament escollit no respon a les necessitats presents i futures del territori...Segurament podriem trobar llocs molt més adients i ben comunicats, que permetissin un creixement modular en funció de les necessitats. Penso que d'entrada estem estrangulant i encorsetant, un hospital que naixerá amb "fórceps". Siguem mes intel.ligents per favor!! Pero realment hi ha voluntat i "calerets" per fer un nou Hospital?? O un altre cop parlem de "fum" ?

    ResponElimina
  9. Mira com soc algo tontet et demanaria SR ANÒNIM (EE), que simplement m'ignores, que és el que es sol fer amb els alelats o que toquen poc.

    I aprofitant que sóc algo totntet aprofitaré per fer tonteries ... jejeje, estarà bé això!

    Mira EE, el que tens que fer és treballar més i deixar d'exercir de comissari polític. per un altre costat, si aspires a ser regidor algun dia, has de canviar el tarannà home de Déu!.

    Bé granhermano EE, prente una baleriana o un gotet de til.la i a treballar per Tortosa.

    ResponElimina
  10. Manel, se que el teu objectiu es que hem destape, i no ho penso fer.

    Si tu vols pensar que soc Eduard Ena hem sembla perfecte, però no és així.

    Per cert l'hospital cap i de sobres.

    ResponElimina
  11. Ara si que hi cap...Es clar que si!! Pero aviat es fará petit...

    ResponElimina
  12. I tant que cap! solament fan falta, segons la Geli 50.000m2 de terreny, sense aparcaments, que aquests necessiten un mímim de 7.000m2. Simplement es tracta de fer màgia

    ResponElimina
  13. Aquest anònim al que anomeneu EE no és anònim... sino anònima, té un càrrec dintre el PSC i el seu nom comença per....C. Ella mateixa presumeix dels comentaris que deixa a n'aquesta web.

    ResponElimina
  14. NO m'estranya que3 algú confongués a E E amb C B, estan fets de la mateixa pasta.

    Per cert, si tinguessim el cap on s'ha de tenir, és a dir per damunt de les espatlles, i no a l'altura de la part inferior dels glutis, els polítics que ens administren entendríem que la localització del nou hospital és nefasta. Que no han aprés la lliçó amb la ubicació de l'actual hospital de Tortosa. Menys demagògia, més objectivitat, més servir als interesos generals. Vomem polítics amb el cap damunt les espatlles.

    ResponElimina
  15. Molt bé obreulls, has donat en el clau (o potser hauria de dir en la clau?). Ara toca hospital, a un espai on es quedarà petit en poc temps, i un Campus que prometen i resulta que no se'ns recorde més fins abans de començar campanya. Menys interessos i més dignitat i sí... és CB.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta