2 de març del 2007

"Bona nit i bon profit" i Acord per Godall, últimes novetats a l'ebresfera

En les últimes hores he rebut l'avís de dues novetats a la blocosfera ebrenca. Es tracta dels blocs Bona nit i bon profit, d'Albert Arques, i de l'espai web de la candidatura independent Acord per Godall. Al seu bloc personal, l'Albert ens parla de qüestions que ens afecten com a territori, com els dèficits en el transport públic, el creixement urbanístic, la idenditat... i sempre acaba les seues entrades amb un educat "bona nit i bon profit", que com haureu intuït serveix per donar sentit al sensacional títol del bloc. Per la seua banda, el bloc d'Acord per Godall difondrà tota la informació i les opinions d'aquesta nova candidatura que es presentarà a les eleccions municipals de Godall. Es defineixen com "un grup extens de gent de totes les ideologies i amb tendències polítiques totalment dispars", que han decidit agrupar-se per provocar un canvi a l'alcaldia. Així, Acord per Godall critica els intents de destruïr els carnavals tradicionals, obres faraòniques costejades a través de contribucions especials, la poca transparència municipal i l'actitud excessivament partidista de l'actual equip de govern.

2 comentaris:

  1. Acord per Godall és una llista que suma a ERC, d’aquesta manera no poden dir que són gent de totes les ideologies !!!

    ResponElimina
  2. Clar que ho poden dir! Poden haver signat un acord perquè els vots siguin per a ERC. De totes maneres, qui ho diu que suma a ERC?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta