2 de març del 2007

Problemes al PP per designar els caps de llista de Tortosa i Amposta

Falten menys de 100 dies per a les eleccions municipals i el PP encara no ha designat els seus caps de llista a Tortosa i Amposta, les poblacions més importants de les Terres de l'Ebre. De fet, fonts properes al partit ens expliquen que estan tenint molts de problemes per designar els seus alcaldables a les capitals de comarca del Baix Ebre i el Montsià, fins al punt que ja s'han avortat dues operacions de gran magnitud. En el cas d'Amposta, el PP hauria tingut lligat un candidat amb molt de prestigi a la ciutat, però CiU hauria fet mans i mànigues fins aconseguir fer-lo desistir. Una circumstància que hauria enrarit encara més les relacions entre els alts dirigents del PP i CiU a Barcelona. A Tortosa el cas és diferent. Els militants tortosins voldrien que el partit demanés al portaveu actual, Antonio Faura, que es presenti com a candidat, però el PP sembla que té la intenció de renovar la llista al màxim i donar un cop d'efecte. Així, ens expliquen que fa pocs dies va estar a punt de proclamar com a candidata una advocada de 28 anys, veïna de Ferreries. Una operació que, en el cas de ser certa, també va declarar-se fallida perquè la noia encara no estava decidida per fer un pas endavant tan important. Mentrestant, també s'ha especulat en una possible oferta del PP al metge Gaspar Ricart, que va integrar la llista del PP com a independent, quan Josep Maria Franquet va liderar la candidatura l'any 1999. Després, tant Franquet com Ricart, amb Ramon Cardús i Ana de Pablo, van deixar el grup municipal del PP pel seu desacord amb el transvasament de l'Ebre.

10 comentaris:

  1. Parole, parole, parole... El PP a Tortosa fa més de 2 anys que té candidat i estan marejant la perdiu perquè el que no tenen clar és si l'ostia serà monumental o monumentalíssima... Però el candidat era Quique Jardí i per qüestions internes (prou sabudes però) van posar al Caminero, però avui per avui, jo apostaria a que posen de cap de llista al Quique Jardí, el recurs fàcil i d'última hora. Un home fidel al partit i que podria compaginar "l'assessoria" a l'Ajuntament del Vendrell amb l'únic regidor que crec que trauran.
    Encara recordo a Jardí en aquell miting del PP contra Catalunya i celebrat a la Plaza del Sol, llegint l'article 2 de la Constitució... Quique alcalde, jejeje!!!! Com ha acabat lo PP a Tortosa!!!

    ResponElimina
  2. Encara els queda el recurs de recuperar l'incombustible VICENTE LLUESMA (AP, PP, CIU, UPE ... club deportiu tortosa)

    ResponElimina
  3. Jo si fos la noia esta de 28 anys també hauria fugit cames ajudeu-me veient lo panorama peperil tortosí.

    ResponElimina
  4. Rèquiem pel PP!
    I ja sabeu a qui li hem de donar les gràcies!
    Als Aznars, Matas, i Elviras Rodriguez i Fabra!
    Però, altres inútils ocuparan els seus llocs a l'ajuntament.
    Per cert, i no deuen habr casualitats, la paraula clau que he tingut que posar era PPSHOK.
    Que divertida pot ser la vida!

    ResponElimina
  5. Que busquen algun de Roquetes ya que el que es presenta a Roquetes(segon diuen) es de Tortosa quina colla.

    ResponElimina
  6. El problema no hauria de ser qui fiquen, ja que entri qui entri de cap de llista de pp, faran lo ridícul segur.

    ResponElimina
  7. Feliciano, t'has deixar al Àrias Cañete, aquell de los "huevos y el paseo militar". Te'n recordes. I algun d'altre com Piqué, el "Sabataplana", el Camps (de nom Francisco), el Rodríguez Valcarcel (president de la comuitat autònoma de Múrcia (aquella que aspira que l'Amaçones un dia pugui desembocar a la seva regió i que va dir-li borracho a Maragall), etc., etc.

    ResponElimina
  8. La dreta tortosina hauria de pensar-se molt bé quina operació política vol fer si presenta una llista minuscapitada del Partit Popular si vol recuperar l'alcaldia de Tortosa. Una sola llista de dretes, CiU, a treure les monges dels convents i la LLei d'Hondt farà la resta.

    ResponElimina
  9. ALCALDE CAMINERO!!!!!

    ResponElimina
  10. El PP ho te magre, pos sí, perquè la dreta tortosina es va mimetitzar immediatament amb CiU, amb l'excepció d'honroses excepcions de nacionalistes de debó (amb quaranta anys de silenci). Sempre he respectat aquells que van patir (morir, marxar o quedar-se en silenci) per haver estat catalanistes o nacionalistes.
    Ara: mal favor va fer CiU al seu ideal per incloure genteta que algun dia va vestir l'uniforme blanc de la Falange (era el de gala, el blau era el de guerra). I de fet, aquesta gent va passar sense cap problema de dreta espaÑola a dreta catalana sense problemes de conciencia, o a la inversa. Exemples: Lluesma, Cardús, i aquell senyor que va condemnar un gall al Delta, a.c.s., etc.
    Ho té magre el PP, i més quan a Espanya (o a EspaÑa)encenen els focs per tot arreu, una estratègia que Mas va voler seguir i malament va anar.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta