Avui comencen les II jornades gastronòmiques L'Abadejo, del mercat al plat, que organitzen conjuntament els venedors del mercat, l'associació d'empresaris de la restauració Platigot, i l'Ajuntament de Tortosa. Les jornades duraran fins el 25 de març, amb la participació de més de 50 restaurants de la ciutat, i cada dissabte al mercat també es faran demostracions en viu de diferents maneres de cuinar l'abadejo. Us penjo aquest vídeo de la presentació de les jornades, que va fer-se l'altre dia al passeig central del mercat municipal, amb la presència del president de Platigot, Marc Duran, i la regidora de Turisme, Dolors López...
9 de març del 2007
3 comentaris:
NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
A vore si pots aconseguir un parell de receptes, i mirarem de fer-les. :U))
ResponEliminaLA LOPEZ SI QUE TE CARA D'ABADEJO A LA FOTO JAAJAJA. Mira que els agrada als polítics tot allò que sigui fartar debades
ResponEliminafarem cigrons en tomata!
ResponElimina