11 de març del 2007

El bloc de Muscat, Badmetaltaste i altres llocs musicals de la blocosfera ebrenca

Feia dies que us volia parlar del bloc del company Joaquim Vilarnau, El bloc de Muscat, ja que en certa manera és una de les últimes novetats a la blocosfera ebrenca. Tot i que va nàixer a Manresa, Vilarnau està vivint a Amposta, des d'on darrerament ha treballat com a corresponsal del diari Avui al nostre territori. Vilarnau ha estat director de la revista Enderrock quatre anys, i el seu bloc forma part de l'anella de blocs musicals que ha posat en marxa aquesta revista. D'altra banda, una altre Joaquim, el tortosí Joaquim Valls, és el responsable del nou bloc Badmetaltaste, un bloc dedicat als comentaris dels concerts i festivals d'estils musicals extrems. En aquest sentit, cal tenir en compte que Valls és col·laborador habitual i fotògraf de revistes com Rock Hard, Rockzone i Hell awaits.
Més o menys en aquesta línia, cal tenir en compte el nou projecte blocaire de Roquet de Deltebre, el bloc Arròs-Rock. Es tracta d'un bloc molt interessant, que visito molt sovint, i que ens descobreix els grups de rock que han existit o funcionen actualment a Deltebre. És d'aquest bloc que he recuperat el mític cartell que il·lustra aquesta entrada: un concert antitransvasament al pavelló de Tortosa amb Sopa de Cabra, Gra Fort i els deltebrencs Boira.
I com que també es tracta de recordar, finalment us vull recomanar el bloc Rimembergüen, que recentment va obrir l'ampostí Jordi Perales. En aquest bloc, Perales (que té un cognom molt musical) recupera videoclips i actuacions en directe dels artistes i cançons que formen part de la nostra educació sentimental. L'oferta musical de l'ebresfera queda completada, bàsicament, per Kernel i el bloc del grup Albert i la banda dels 13, tot i que també és possible trobar comentaris sobre música en altres blocs com el de Manel Zaera, Ventetdelsud o en un altre dels meus blocs, Ebremedia.

5 comentaris:

  1. Suposo que lo de que tinc un cognom molt musical ho deus dir perquè sóc músic i toco el clarinet, no? ;-)

    ResponElimina
  2. lo cartell caca, caca...

    quins temps aquells en els que les joventuts d'erc miraven d'apropiar-se de tot allò que se mogués, tant que de tant barroers com eren tothom va fugir d'ells.

    ResponElimina
  3. Per què dieu música extrema?

    ResponElimina
  4. Jordi no t'enfades home. NO te'n recordes de Jose Luis Perales? Rimemberguen, home!!!

    ResponElimina
  5. si anonim de les 10:40
    potser volies sortir al cartell i no et van deixar

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta