7 de març del 2007

Les cendres del Fènix, Fotoflash-Tortosa i altres novetats de la blocosfera ebrenca

El blocaire José C. Altava és el responsable del nou bloc Les cendres del Fènix, que amb aquest projecte vol continuar l'experiència iniciada fa un temps amb el fòrum Tortosa activa. Segons m'explica, la seua idea és parlar principalment de l'actualitat de Tortosa, però també ens promet tocar altres temes d'interès per al conjunt de les Terres de l'Ebre, així com utilitzar el recurs de la foto denúncia. En aquesta mateixa línia, ahir també coneixíem la creació del bloc Fotoflash-Tortosa, dedicat específicament a les imatges de denúncia. Pel que veig, es tracta d'un projecte de la mateixa gent d'UnióxTortosa. Una altra novetat interessant a l'ebresfera és el bloc del roquetenc Jordi Casado, dedicat a la cultura oriental i la medicina tradicional xinesa. De fet, el seu bloc es diu Jordi Casado-Saviesa Oriental. Finalment, fa uns dies també em va arribar un missatge donant-me a conèixer de la creació d'un altre bloc, Lo Chaparro. I crec que no me'n deixo a ningú... Benvinguts tots a la blocosfera ebrenca.

3 comentaris:

  1. ara mateix los acabo d'entrar al google reader i al wiki de bauen_blog. benvinguts tots, i per molts missatges!

    ResponElimina
  2. Gràcies per la rapidesa Gustau, espero tenir un lloquet dins la blocosfera. En quant a fotos no aprofitaré si hi ha un color o un altre a l'Ajuntament sino, coses visibles pel desgast dels anys o per descuït de qui estigue a la Casa Gran.

    ResponElimina
  3. Doncs nosaltres seguirem denunciant les mancances de la ciutat!, dolgui a qui dolgui.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta