4 d’abril del 2007

Amparo Moreno es desmarca de Franquet

La regidora independent Amparo Moreno, que dilluns va passar del grup Independents per l'Ebre (IPE) al de regidors no adscrits, va advertir ahir que no té «res a veure» amb la candidatura que organitza el portaveu d'IPE, Josep Maria Franquet, amb el partit de Vicent Lluesma (a la imatge, al costat de Moreno). També va lamentar que Franquet preferís continuar en el govern de Sabaté, i el va acusar de «donar un taló en blanc» a l'alcalde durant tot el mandat. Moreno va dir que no continuarà en la política municipal.

El Punt (4-Abril-2007)

10 comentaris:

  1. Adios con el corazón!!!!!!!!!!!!
    Que con el alma no puedo!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  2. No m´extranya que deixe la política. En tota la colla de l´Ajuntament i en Franquet que te una cara com un piano, canviant de partits per no soltar la trona... La gent mitjanament honesta i que volen treballar seriosament la majoria surten per cames de la política. I nomes ens queden la gentussa...

    ResponElimina
  3. Doncs si. ÉS llastimós. Que molta gent de valua. No vulgui ni atançar-se a les llistes en veure com descavalquen a gent vàlida les bésties negres dels partits polítics. I aquesta gent malmesa, la ciutat no els hi agraeix rés. Com ha d'anar bé la ciutat.

    ResponElimina
  4. Amparo és de les poques persones que hi ha actualment al concistori amb dos dits de front. Estic totalment d'acord amb els comentaris ateriors, la gent intel·ligent i que es preocupa realment per la ciutat se la carreguen; els mediocres i aprofitats segueixen amb impunitat.
    Crec que ens estem tornan boijos.
    Ànim Amparo, al menys tu pots anar amb la cara ben alta. Has estat l'única que li ha dit la veritat al alcalde i els seus "secuazos" a la cara. És una llàstima perdre un valor i un talent com el teu.
    QUE TINGUIS MOLTA SORT!!!!!!!

    ResponElimina
  5. Algú ha esta en reunions en amparito perquè els que em estat en ella i alguns dels que han treballat tenen una idea totalment negativa de la moderníssima

    ResponElimina
  6. Ho sento per Amparo Moreno ha tardat massa temps a veure la llum. Li han estat prenen el pel durant quatre anys i el seu amiguet Franquet, a l'hota de la veritat, la deixat tirada i la va malparlant per tot arreu.

    Amparo, que t'esperaves de Sabaté i Franquet?... SÓN VIVIDORS I CACICS DE LA POLÍTICA.

    ResponElimina
  7. Qui en caciques se gita, tacat saixeca

    ResponElimina
  8. A veure si en aquestes eleccions la gent ja se n'adona que els cacics que ens governen han de plegar.

    ResponElimina
  9. Amparo Moreno R.I.P.

    Franquet I.N.R.I

    ResponElimina
  10. gracias Señora Amparo gracias de corazon pues cuando uno no esta deacuerdo con las lineas lo mas correcto es dejar paso a otras personas que lo hagan mejor pero gracias por los servicios prestados a nuestra ciudad equivocados o no pero...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta