4 d’abril del 2007

ICV portarà al Parlament el rebuig del Camp i l'Ebre al cementiri nuclear

El diputat d'ICV-EUA al Parlament, Daniel Pi, va anunciar ahir a Tortosa que el seu grup presentarà una proposta de resolució perquè la cambra catalana rebutgi la possible instal·lació del futur cementiri nuclear al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. Pi va recordar que molts ajuntaments i consells comarcals del territori ja s'han situat en contra del magatzem centralitzat de residus, i que la proposta que ICV-EUA voldria consensuar amb tots els grups parlamentaris també anirà en la mateixa línia. Pi va afegir-hi que el projecte «té un nivell de rebuig social molt alt, cosa que hauria de fer pensar els responsables de decidir l'emplaçament del cementiri nuclear». Amb tot, Pi va afirmar que la resolució hauria d'incloure un compromís per confeccionar un calendari de tancament de les actuals centrals nuclears. Segons el diputat ecosocialista, «no es pot parlar de buscar una solució, si abans no sabem ni quants residus es produiran, ni fins quan». «L'Ebre i el Camp de Tarragona ja patim una concentració de nuclears, i no ens pertoca rebre aquest tipus d'instal·lació», va remarcar Pi. D'altra banda, el diputat d'ICV-EUA va explicar que per tancar les nuclears caldrà garantir el subministrament energètic amb fonts alternatives i millorar les mesures complementàries de seguretat. A més, va dir que les poblacions de les àrees nuclears haurien de ser objecte d'un pla especial, després del tancament de les centrals.

El Punt (4-Abril-2007)

14 comentaris:

  1. la ignorància arriba a límits insospitats. Voleu dir que algun dia la coherència a ICV arribarà a Tortosa? Cosa que poso en dubte.
    Votar al PP avui és penós, votar al PSC a Tortosa vergonyós, votar a ERC inaudit, votar a CIU caxondeo pur, però votar a ICV és votar el fracàs, per coherència i sent comunista votaré en blanc.
    Salut i república.

    ResponElimina
  2. Intentem fer una bomba atòmica com los iranís! Seria una canya!

    ResponElimina
  3. Forcadell, et cambio l'A3 per unes natilles.

    ResponElimina
  4. www.elsud.org/nuri

    ResponElimina
  5. ¡ Camaradas! Ya no luchamos conta el franquismo, luchamos contra la icnorancia de ICV a Tortosa.
    Per sor encara queden companyes i companys per lluitar per un mon millor

    ResponElimina
  6. ICV.... jajajajaja, quina tronxada de riure i quina colla d'iniperants!. Jo canvio li canvio al cap de llista el seu A3 pel meu Ibisa del 1994.

    ResponElimina
  7. Forcadell ets un cadellet desorientat. Vols un sis-cents per a fer campanya?

    ResponElimina
  8. :-)......... :-( ...........

    ic= desconcert

    ResponElimina
  9. núria llibertat

    ResponElimina
  10. Aquí s'hauria de fer una purga de les de veritat, home. Als pallassos que'ls envien a Siberia

    ResponElimina
  11. Be, això de pallassos es ofendre a la professió dels que es guanyen la vida fen de pallasso, los fantasmes de ICV no es merèixer tanta categoria .

    ResponElimina
  12. Que més voldrien los de ICV arribar a la categoria de payassos,jajajajajajaja

    ResponElimina
  13. menys parlar de cotxes i mes parlar de la nuri que porta casi 2 mesos a la preso a Madrid amb la llei antiterrorista graciès al "Sr" Saura.
    i mentrestant els d'ICv no diuen res i les seves juventuts demanen la llibertat de la nuri aixó si que es incoherencia!

    ResponElimina
  14. anònim últim, informa't millor
    els joves d'IC no han demanat la llibertat de ningú. Esta setmana ho van fer "els Verds" (uns de tants partis verds o grocs...)els que estan en IC, la V que porten darrera d'IC és la seua.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta