4 d’abril del 2007

La crescuda de l'Ebre als blocs

La important riuada dels últims dies ha despertat l'interès de diferents blocaires ebrencs. Així, gràcies als membres de l'ebresfera ja hem pogut llegir una mà d'entrades, però també veure imatges i vídeos amb la situació de l'Ebre en llocs com Amposta, Tortosa o Móra la Nova. Com em vaig comprometre ahir, he editat un vídeo musical amb la crescuda del cabal a Tortosa i els seus efectes sobre els embarcadors del passeig de Ribera.



D'altra banda, us he fet una relació amb les entrades d'altres companys de la blocosfera ebrenca que, com us deia, també han tocat el tema de la riuada...

-L'Ebre i els anys acabats en 7 (Pere Muñoz)
-Cap a les riuades (Lleugerblog)
-L'Ebre desbordat (Bauen_blog)
-Primer vídeo sobre la riuada a Tortosa (La Marfanta)
-Imatges de la riuada a Móra la Nova (Alego)
-L'Ebre a Amposta (Manel Zaera)
-Les riuades (Bloc de Josep Maria Sáez)
-L'Ebre a Tortosa (Manel Zaera)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta